Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Wintergrasp Battleground

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wintergraspı geçen sene yani Cata çıkmadan önce severek oynardım kalenin içine felan dalardık uçardık ederdik felan ama geçenlerde gireyim dedim girdim ama nedense anlayamadım bgde resmen 6 kişiyiz biri açıklarsa çok sevinirim nerde o eski Wintergrasplar Açıklayan arkadaşlara çok teşekkür ederim

• ben girdiğimde tektim çıktım sonra tol barad varken kimse ilgilenmiyor orasıyla sanırım. Gerçi tol barad bile olmuyor bizim serverda toplam 6 kişi falan giriyoruz 13 15 dakka neyse bekleyip adayı alıp çıkıyoruz, gerçi bu birazda bizim serverın dandikliği ile alakalı

Orijinalden alıntı: cats6

Arkadaşlar Wintergraspı geçen sene yani Cata çıkmadan önce severek oynardım kalenin içine felan dalardık uçardık ederdik felan ama geçenlerde gireyim dedim girdim ama nedense anlayamadım bgde resmen 6 kişiyiz biri açıklarsa çok sevinirim nerde o eski Wintergrasplar Açıklayan arkadaşlara çok teşekkür ederim

çok az honor veriyor kimse oynamıyor bu kadar basit 6 kişi bile çokmuş. cata versiyonu tol barad çıktı oynayan onu oynuyor.

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

ben girdiğimde tektim çıktım sonra tol barad varken kimse ilgilenmiyor orasıyla sanırım. Gerçi tol barad bile olmuyor bizim serverda toplam 6 kişi falan giriyoruz 13 15 dakka neyse bekleyip adayı alıp çıkıyoruz, gerçi bu birazda bizim serverın dandikliği ile alakalı

Merak ettim hangi server

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

çok az honor veriyor kimse oynamıyor bu kadar basit 6 kişi bile çokmuş. cata versiyonu tol barad çıktı oynayan onu oynuyor.

Ya en azından zevk için girersin 6 kişi çok eğleniyordum o bg de

quote:

ben girdiğimde tektim çıktım sonra tol barad varken kimse ilgilenmiyor orasıyla sanırım. Gerçi tol barad bile olmuyor bizim serverda toplam 6 kişi falan giriyoruz 13 15 dakka neyse bekleyip adayı alıp çıkıyoruz, gerçi bu birazda bizim serverın dandikliği ile alakalı

Merak ettim hangi server

Talnivarr... Geldiğim güne lanet olsun abi ally diye bir taraf yok mesela bizim serverda horde tarafı desen medium idi cata başında sonra low oldu, tol barad sadece cata çıktığı zaman allylerin elindeydi bir iki kere. bir seneye yakın zamandır ally bayrağı görmedim adada

• quote:

quote:

quote:

Merak ettim hangi server

Talnivarr... Geldiğim güne lanet olsun abi ally diye bir taraf yok mesela bizim serverda horde tarafı desen medium idi cata başında sonra low oldu, tol barad sadece cata çıktığı zaman allylerin elindeydi bir iki kere. bir seneye yakın zamandır ally bayrağı görmedim adada

Haha güldürdün beni yakında olur Ravencrast popilation High gösteriyor ama bilemiycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merak ettim hangi server

Haha güldürdün beni yakında olur Ravencrast popilation High gösteriyor ama bilemiycem

ilk başlıycağım server orasıydı başka bi arkadaşı dinleyip hata ettik :D neyse mop gelsin serverdaki sağlam adamlar dönmezse outland'e falan geçicem. full olsun world pvp olsun abi böyle boş tadı çıkmıyor. Geçen yazdan beri fl yapıyordum legendary için, adam kalmayınca anca başta verdikleri dalı aldım kaldım öyle. İnş mopta falan alıcam

• Girenler genelde achi için falan giriyolar, yoksa tol barad varken bi manası yok oranın

Arkadaşlar Wintergraspı geçen sene yani Cata çıkmadan önce severek oynardım kalenin içine felan dalardık uçardık ederdik felan ama geçenlerde gireyim dedim girdim ama nedense anlayamadım bgde resmen 6 kişiyiz biri açıklarsa çok sevinirim nerde o eski Wintergrasplar Açıklayan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Siz daha uyanmadınız, az daha bekle uyanan oyunu bırakıyor zaten...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.