Şimdi Ara

WINRE(H) Sabit disk sorunu Lütfen acil yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim ve konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Bilgisayarıma format atalı 3 saat oluyor ve bütün sistem ile alakalı dosyaların WINRE(H) diye bir dosya oluşturulup ona gittiğini farkettim lakin sorun bu değil sorun..;

Ben bir indirme yaptığımda 15,2 Gb lik WINRE(H) dosyasına gidiyor ''H:\Users\Baris\Downloads'' ve şu an o dosyada 575mb lık boş yer var mesela ben 1gb lik bi indirme yaptığımda disk dolu hatası alıp indirme otomatik olarak iptal ediliyor bunun yanı sıra ''D:\Users\Baris\Downloads'' dizinine gidecek olan bir indirme sorunsuz bir şekilde tamamlanacaktır fakat ben o dizine indirmeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum normal bir indirme yaptığımda otomatik WINRE(H) indirme bölümüne indirme başlıyor bunu nasıl halledebilirim ve WINRE(H) bölümündeki sistem dosyalarımı nasıl normal sabit diskime taşıyabilirim WINRE(H) dosyasının hiç olmaması gerekiyordu bu dosyayı silemiyorumda lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• Sistem sonradan taşınmaz diye biliyorum. Yeniden bu sefer c ye kurmalısınız tabi d de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrarmı format atmamı söylüyorsunuz anlamadım ?
  • Evet tek yolu bu diye biliyorum ama siz yinede bi araştırın.Kolay gelsin iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.