Şimdi Ara

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 (ÇIKTI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
61.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyun pes6 nın aynısı. yeni transferler bile yok. misal ronaldo hala r.madrid te. benim görebildiğim tek fark barca formasının önünde unicef yazması. yine gs hariç türk takımlarında oynayan adamların adı abuk subuk. misal ricardinho=ridondinho ama milli takımda adamın adı ricardinho. bunu anlamak mümkün değil zaten.

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • arkadaşlar bu oyun we10un geliştirilmişi.
  • arkadaşlar oyun kesin olarak yeni bi oyun yani üzerine yapılmış bi yama fln yok ama pes 6 ile arasındada uçurumlar yok oyunu biraz oynarsanız şutlarda bazı kaleci hareketlerinde ilginç şeylerle karşılaşacaksınız daha katı savunma ve daha çok yapılan pas hataları war ama dediim gibi ince bi fark dikkat istiyor menüsünden müziğine (puma hariç)nerdeyse herşey aynı arkadaşlarında yazdıı gibi transferlere bile dokunulmamış bncede iyi olmuş ztn adamlarda farkında yapılan patch lerin bilmem farkettinizmi buna zeminde hazırlıyolar ztn oyunun demosunun çıkmadan yada forumda dedikoduları yayılmadan önümüze hönkkk die düşmesinin şaşkınlıını yaşıyoruz bnce o kadar gözüme çarpan en büük fark ise grafiklerde bnce pes 6 dan çok farkı war özellikle omuz omuza 2 li mücadelelerde dikkat çekioo
    farklar için sadece dikkat
    zahmet werip okuduunuz içinde saolun

[/center]

• olsn dostum fifa oynamktn iidir
    Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım;çünkü sosyal demokrat değildim.
    Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• _____________________________
    Katılım zamanı: 10 Haziran 2007

RAPIDE

• ne fark var pes 6 dan?

Sistem özelliklerim Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
  • oyun güzel deil

Orjinalden alıntı: levo939

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Winning eleven halen yapılıyor.

Winning oynayacak kadar hazır olmayan arkadaşların seçtiği oyuna PES deniyor arkadaşlar.PES çok daha kolay bir oyun goller falan belli nasıl olduğu belli başlı pozisyonlar var ama winningde (bizzat şahit oldum) adamın kıçına dahi çarpıp gol oluyor(KK değil)

bilader pes ve winning aynı oyunlar biri japonyadaki adı digeri amerikadaki adı bizim uyanık ithalatcıalar aynı oyunu satıyor 2 defaaaaa

WALLA beni kimse gazıklayamaz ben alıcı degil indiriciyim....inanamassan RABİTŞIHAREYE sor........ben pesine altısına yedisine winkelevenine bakma indiririm ....limk olsunda..TTNET BANA..BEN yapımcı firmalara

• valla ben kazıklandım siz kazıklanmayın aynı oyun bir fark yok puma sponsor olnuş sadece o kadar

Bir çok arkadaşta söylemiş zaten.. Bu sadece Avrupa versiyonu için çıkan oyun. Bu arada bazı arkadaşlarda "para kazanma yolları" demiş. Ben buna katılmyorum. Konami Japon asıllı bi firma ve ilk önce oyunlarını Japonya için çıkartıyor. Japon dilinde Avrupa da oyun oynanmayacağına göre, en mantıklı yolu seçmişler bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 26 Aralık 2008; 17:33:39 >

Didier Drogba
  • Abi Nasıl indircez ya bi yarıdm edin
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.