winning eleven play maker 2008 dün elime geçti... ilk izlenimlerim ilkbaşta gerçekten çok zor geliyor yani fifa dan sonra çok değişik geliyor ama insan alıştımı gerçekten çok iyi taktikleri yapabiiyosunuz... grafiklere gelicek olursak bana fifadan biraz daha iyi gibi geldi ancak seyirci bakımından fifa daha güzel ama mesela krampon çivileri çime bastığı halde fifadaki gibi havada kalmıyor formalar dışarı çıkabiliyor... bence fifadan daha güzel olmuş...
pas sistemi nasıl olmuş dostum direk aya ve bye basarak par şut orta falan yapılabiliyormu yoksa illa adam işaretlemek falanmı gerekiyor
istersen o kırmızı noktayı pas atacağın adamın üzerine getirip b ye basarsan direk pas atıyor eğer gene kırmızı noktayı atçağın adamın üzeirne getirpi b ye basılı tutarak oku ileriye çekersen okun bittiği yere atıyor...ama ofsayt falan çok iyi yani wiimoteyi sallıyosun senin yarısahanda ve top onlardaysa mavi bir çizgi çıkıyor wiimoteu geri çekersen adamda pas atarsa ofsayt oluyor...
wii için bence süper bir oyun =) ahh ah wii alıcak param olsa bir dakika durman :(
oyun japonca değilmi?? henüz ingilizce sürümü çıkmadı diye biliyorum ben
japonca malesef bu yüzden adam gibi oynayamadım tam olarak tutoriale falan bakamdım... wii için özel geliştirilen moduda oynyamadım gene biraz anlıyosunuz ama meajerlik gibi birişey...
Oyunu bende oynadım ama JPN olması işi bozuyor ama yinede Wii'de WE 2008 oynamakta bambaşka bir zevk.
3 gün sonra pal versiyonu çıkıyo.. çıksın herşeyi becericem inşallah :D
bu arada euro 2008 de yani pesin içindeki euro 2008de türkiyeyi şampiyon yaptım mii lerler maç yapma modu açıldı
beğendinmi hocam oyunu. baya yüksek puan vermişler oyuna
ilk başta beklentim fazla yoktu ama incelemeleri oyun içi videolarını falan okuyunca heyecanlandım baya
beğendim ya baya güzel olmuş mesela bi takım gol yedi diyelim 80. dakikaya kadar yenik gidiyor 80 den sonra çok fena bastırıyorlar bu arada mii moduda ooldukça zevkli
çıksın artık şu ingilizcesi..japoncayı çekmek istemiyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme