Şimdi Ara

WINNING ELEVEN 8 HAKKINDA TÜM YORUMLAR!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkes buraya neden bu oyunun fifadan daha ii olduğunu yazsın ve ben gibi neden bu oyuna bukadar bağımlısı oldunuz paylaşalım.

• kimsie bakmadı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 27 Haziran 2005, 20:40:57 >
  • hocam ben çocukluğumdan beri oynarım bu oyunu japon3 oynardık evelden sonra gelişti fifa da neymiş halt etmiş bence birde bu oyun için ps2 lere çok para yatırmıştım ps1 de şampiyon oldum turnuvada walla bilgisayarda da deli oynuyom şu an ama net hızım yavaş olmasa sizi dağıtırdım ama yavaş birde ben size söleyim WE8 ' nin türkçe yaması var mı birde pathler yamaları türk sesleri falan taraftarlar şimdi cupa yapıyom TÜRKİYE TÜRKİYE diye sesler geliyo çok haz oluyom birde türk taraftar ve spiker türk olsa daha deli olurdu demi?
  • adamm var zaten tr spiker yaması
    bnde onu indiriyodum

http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/haberdetay&eylem=habergoster&haberid=104

deliriyom bu oyuna yaa
  • peki bu pes 4 'e uygun yama we8'e de uygun mu???

deneyen varmı

ispanyolca spiker indiriyim dedim 226 mb dedi

bunun daha basit bir çözümü var mı
  • uygundur herald.
    akşam gidip
    denicez
    artık
  • bana bir de türkçe yama pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QUAKE 4 HAKKINDA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nereye deniyosun oğlum daha indiremedim

226 mb diyorum sana

buna adsl bile dayanmaz

hadi dayandı diyelim

benim sabrım kesinlikle buna izin vermez
  • ya küçkülüğümden beli manyağıyım oyunun.bende izmirde bi yarışmada birinci ollmuşdum.süper oyun valla.pes5 gelsin artık.
  • bisürü yama çıktı bu oyun için
    allah aşkına fifanın hangi artısı kaldı artk

wolf patch le lisans olayını bile kaldırdılar.

hatta tr spiker yaması bile yaptılar
  • ya pes daha farklı geliyo bana pek fark yok ama bana çok farkmış gibi geliyor neyse ben pes bulup ikisinide deneyim
  • BİLMİYORUM AMA WE8 DE ŞUTLAR VE PASLAR DOLAYISIYLA TOP DAHA HIZLI GİBİ GELDİ

BU SADECE BENİM GÖRÜŞÜM

BELKİ DE İLLAKİ Bİ FARK ARADIĞIM İÇİN BANA ÖYLE GELDİ
  • geçenlerde fifa oynamaya kalktım
    hani özledim gibi oldu
    ama sonra işkenceye dönüştü
    beyler deneyin biara bu oyundan sonra fifa oynayınçok garip oluyo insan
  • FİFA SANKİ OYUN OYNAR GİBİ DEĞİL DE

OYUNCAK OYNAR GİBİ

DAHA SAHTE Mİ DESEM

YOKSA DAHA YAPMACIK MI DESEM

HERALDE DAHA YAPMACIK VE ÇOK BASİT.....
  • FİFA dan daha ii çünkü FİFA berbat.bende küçüklüğümden beri oynarım wining eleven japonca oynardık be japonca öğrenmiştim ya biraz biraz wining eleven ın en eski oyunu bile bence fifayı katlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Push The Tempo

FİFA SANKİ OYUN OYNAR GİBİ DEĞİL DE

OYUNCAK OYNAR GİBİ

DAHA SAHTE Mİ DESEM

YOKSA DAHA YAPMACIK MI DESEM

HERALDE DAHA YAPMACIK VE ÇOK BASİT.....

fifa 2004 te hatırlıyosan uzaktan her attığın şut gol oluyordu ve ben bunu öğrenince hemen sildim bir daha fifa serisi almadım :D
  • allaha şükür şu eski japonu oynayan çıktı beeaa ...
    dostum o japon bile şimdiki fifa serilerine 5 basar diyorum.... artık winning inson serilerini bile konuşmaya gerek yok....

quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

hocam ben çocukluğumdan beri oynarım bu oyunu japon3 oynardık evelden sonra gelişti fifa da neymiş halt etmiş bence birde bu oyun için ps2 lere çok para yatırmıştım ps1 de şampiyon oldum turnuvada walla bilgisayarda da deli oynuyom şu an ama net hızım yavaş olmasa sizi dağıtırdım ama yavaş birde ben size söleyim WE8 ' nin türkçe yaması var mı birde pathler yamaları türk sesleri falan taraftarlar şimdi cupa yapıyom TÜRKİYE TÜRKİYE diye sesler geliyo çok haz oluyom birde türk taraftar ve spiker türk olsa daha deli olurdu demi?

• FIFA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERENs

allaha şükür şu eski japonu oynayan çıktı beeaa ...
    dostum o japon bile şimdiki fifa serilerine 5 basar diyorum.... artık winning inson serilerini bile konuşmaya gerek yok....

quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

hocam ben çocukluğumdan beri oynarım bu oyunu japon3 oynardık evelden sonra gelişti fifa da neymiş halt etmiş bence birde bu oyun için ps2 lere çok para yatırmıştım ps1 de şampiyon oldum turnuvada walla bilgisayarda da deli oynuyom şu an ama net hızım yavaş olmasa sizi dağıtırdım ama yavaş birde ben size söleyim WE8 ' nin türkçe yaması var mı birde pathler yamaları türk sesleri falan taraftarlar şimdi cupa yapıyom TÜRKİYE TÜRKİYE diye sesler geliyo çok haz oluyom birde türk taraftar ve spiker türk olsa daha deli olurdu demi?

az mı yukarı yukarı aşağı aşağı sol sağ sol sağ X + O yaptık ba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 27 Haziran 2005, 22:50:41 >

• fifa berbat..coluk cocuk oyunu gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.