Öncelikle herkese selamlar... Elime PS1 için Winning Eleven 8 (TR Ligi) diye bir oyun geçti, ama aslına bakarsanız Winning Eleven 2002. Oyunu Türkçeleştirmişler hatta bu işi yapan eleman Çiğli 94 diye bir takım kurmuş (sanırım lise veya uni'de oynadığı takımdı, oyuncuların tamamı arkadaşı galiba )
Neyse benim derdim şu: Ben bu oyunu yeni yeni oynamaya başladım (Ps ile pek aram yoktu) ve çok zevkli ve gerçekçi olduğu kesin... Yıllarca boşuna Fifa oynamışım
Bu oyunun hangi versiyonunu tavsiye edersiniz mesela elimdeki versiyonu son versiyonu mudur? Ayrıca tuş kombinasyonlarını yazabilecek bir arkadaş var mı? Mesela aşırtma vuruşu L1 + şut ile yapabiliyoruz... artistik çalım falan atmayı beceremedim
İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler...
aynısı bende de war.çocuklar zevkle oynuyo ama torak sahayı berbat yapmışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bu oyunun hangi versiyonunu tavsiye edersiniz mesela elimdeki versiyonu son versiyonu mudur?
hergün foruma topici açılan pes4 adlı oyun bu winning elevenin en son versiyonu oluyor. Ps2 , Xbox ve Pc de oynayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bu oyunun hangi versiyonunu tavsiye edersiniz mesela elimdeki versiyonu son versiyonu mudur? Ayrıca tuş kombinasyonlarını yazabilecek bir arkadaş var mı? Mesela aşırtma vuruşu L1 + şut ile yapabiliyoruz... artistik çalım falan atmayı beceremedim
kareye ve anında x e bastığında çok güzel top kesiyo ama kareden elini x e doğru kaydırmalısın çok hızlı bi şekilde
L1 + üçgen aşırtma koşu yoluna pas L2 bas çek bas çek böyle topu bacaklarını arasından geçiriyo koşarken bide rigt analogu 360 derece döndür soldan sağa çok güzel bi çalım atıyo ama tekniği zayıf pyuncular topu ayağından kaçırıyıyor
ahmetaga ve the_master çoook teşekkürler akşam denerim artık... harbiden bu oyun anlatıldığı kadar varmış yahu
tadını alan brakamaz .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme