Şimdi Ara

WINNING ELEVEN 10 TORRENT NASIL KURULUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • torrentini çektim netten bi dvdye kopyaladım ps2 açmadı kuran arkadaşlar bi zahmet yardımcı olabilir mi

• Dostum oyunu kaliteli bir dvd'ye 2x civarında bir hızla yazmalısın..PS2 oyunları sorun çıkarıyor yüksek hızlı ya da dandik dvd'lere yazıldıklarında..
  • lk başta winrarlı dosyaları açacaksın sonra bi iso dosyası çıkcak bunu 2x veya 4x ile alcohol 120 veya nero ile dvd ye yazdıarablirsin
  • Yaptım arkadaşlar. Iso dosyasını direkt olarak nero 7 ile açtım yazdırdım 4xle. Bunun haricindeki hiçbir kombinasyonda çalıştırmadı ps2. Bu sorunu yaşayanlar böyle yapar artık yardımcı olmuşuzdur inş.
  • Lütfen yardım. DVD'ye nasıl yazılacağını ve nasıl patch ekleneceğini bilenler ayrıntılı yazarlarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncaybe

Lütfen yardım. DVD'ye nasıl yazılacağını ve nasıl patch ekleneceğini bilenler ayrıntılı yazarlarsa çok sevinirim.

bunu bende cok merak ediyorum...oyunu aldim fakat japonca...nasil ing.patch yamalayacagim....birisi anla$ilir bi dilde ayrintili yazarsa cok minnettar kalirim...

te$ekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.