Şimdi Ara

Winklevoss kardeşler dünyanın ilk Bitcoin milyarderi oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adblock 'tan mi reklam goremedim ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    14 milyon $'ım olsa zaten o parayı artırmaya çalışmam ki. yer içer yatarım :D

    Çünkü geçim sıkıntın var. Bu yüzden dar kafalı ve vizyonsuz bizim milletimizin çoğu. Senin bir üst modelin de 10 tane ev alır kiraya veririm diyenler. Risk almak falan akıllarından bile geçmiyor.



    Açgözlülük açgözlülük açgözlülük.

    Doğaya bak. Bir aslan haftada 5 ceylan yiyorsa o zaman haftada 5 ceylan yakalar bilemedin 10 ceylan yakalamaya çalışır. Ama 50 ceylan 500 ceylan yakalamaya çalışmaz. Aç gözlü olan tek canlı insan

    İnsanın belli başlı temel ihtiyaçları var. Yemek, barınmak vesaire vesaire. Bunun dışında diğer ihtiyaçlar tatil, araba, telefon, bilgisayar vesaire vesaire gibi şeyler vardır. Şimdi bu ultra aç gözlü insanlar ne yapıyor ihtiyacı olanın bilmem kaç yüz bin milyar milyon katını kazanıyor. Peki kazanında ne oluyor? Milyon milyar bin yaşına kadar mı yaşıyorlar. Ne yapıyorlar? Ultra lüks eşyalar evler bilmemneler alıyorlar. Antika bir eşyaya bilemem kaç milyar $ veriyorlar, bir tabloya bilmem kaç milyon $ veriyorlar.

    Benim 14 milyon $'ım olsa zaten yaşamım ultra lüks olur. Onun bir kısmıyla iş kurar istediğim Işi keyfime göre yaparım. Para kazanmaktan çok hayattan zevk almaya bakarım. Gerçi benim için şuan farklı bişey yok. Yaptığım işten gayet zevk alıyorum ancak özel sektörde çalışıyorum. Ben milyon ₺'lik iş yapıyorum bana oradan bir kaç damla kalıyor. Canımı sıkan bu. Oysa kendi işimi yapsam aldığım kazandığım paranın azlığına çokluğuna bakmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 14 milyonu 1.4 milyar$ yapmışlar güzel,bu ikizleri facebook un filminde görmüştüm ordan tanıyıorum :) adamlar zeki zaten.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.