slm arkadaşlar ben bu oyunu pek sevmedim pes2008 ile takas etmek istiyorum yada güzel bir oyunla cd 1 haftalıktır üstünde bırak çizik toz yok :) pm msj atarsanız sevinirim :) yada buraya fark etmezSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır logitech X530 fiyat düştü 125 tl Sıfır logitech X530 fiyat düştü son 1 hafta LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - US LAYOUT ŞOK FİYAT ps3 için kulaklıklı mikrofon
başak yeni oyunum yok arkadaşlar sadece bir tane :) takas etmek istermisn levihakan ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır logitech X530 fiyat düştü 125 tl Sıfır logitech X530 fiyat düştü son 1 hafta LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - US LAYOUT ŞOK FİYAT ps3 için kulaklıklı mikrofon
quote:Orjinalden alıntı: devilsemo We 2008 ile pes2008 arasında herhangi bir fark olmadığını biliyorsundur heralde... yok bilmiyordum bana şey dediler hem online iyi hemde hareketler falan yapabiliyormuşsun birde röportaj lar falan varmış ? :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır logitech X530 fiyat düştü 125 tl Sıfır logitech X530 fiyat düştü son 1 hafta LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - US LAYOUT ŞOK FİYAT ps3 için kulaklıklı mikrofon