Şimdi Ara

Wining Eleven Pro Evolution Soccer 2007 PS3 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben psx'den beri wining eleven oynayan bu oyunun fanatiklerinden biriyim ve xbox 360 ile ps3 arasinda yapacagim tercihi de cok onemli yonde etkileyecek.Bu oyun ps3'e cıkacak mı? xbox 360a cıktı bile ama o alet de basa bela oluyor alinca isiniyor kitleniyo gunde 2 saat oynamak icin almak istemiyorum..Eger wining ps3e cıkacaksa direk kapicam bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

• winning eleven pro evolution soccer 2007 ps3 e çıkmıyor tabi x360 ta müthiş grafik bekleme çünkü gördüğüm ss ler bana onu gösterdi. Yani tam next-gen bir futbol oyunu değli. PS2 ne alabilirsin
  • Bu oyun 2006 Eylül ayından beri xbox360 a özel; ps3 için 2007 eylül ayını bekleyebilirsin ,ancak o zaman çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: canboca

Arkadaslar ben psx'den beri wining eleven oynayan bu oyunun fanatiklerinden biriyim ve xbox 360 ile ps3 arasinda yapacagim tercihi de cok onemli yonde etkileyecek.Bu oyun ps3'e cıkacak mı? xbox 360a cıktı bile ama o alet de basa bela oluyor alinca isiniyor kitleniyo gunde 2 saat oynamak icin almak istemiyorum..Eger wining ps3e cıkacaksa direk kapicam bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

Arkadaşım yapma böyle yorumlar. Şimdi bütün xbox fanları 1000 tane şey yazacak. Döncez dolaşcaz yine aynı tartışmaya gircez...Bayıldık artık
  • Bu oyunda çıkmıycak PS3 e
    Konami tarafından PS3 e çıkacak oyunları aşağı linkden görebilirsiniz

http://www.konami.com/Konami/ctl3810/cp20111/cl0/playstation3
  • çıkmaz olurmu ya, Playstation un belkemiği bu oyun.

edit: xbox videosunu izledim pes2007 nin ama eskisinden çok bi farkı yok sanırım : (( olsa onunla idare ederdik ps3 e gelene kadar, PS2 winninge devam yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 23 Şubat 2007; 8:51:57 >
  • xbox360'da ki traşş yaa onda PES var diye alıyorsan ohoo..Gerçek PES PS3'e çıkacak sabret biraz yaww..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MotoGP 2006......Xbox360
    19 yıl önce açıldı
    FIFA Soccer 08 [*** CIKTI ***]
    18 yıl önce açıldı
    Ultimate soccer 98
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek PES ha? Arkadaslar KONAMİ bizi kandırmış şu ana kadar sahtesini oynuyormuşuz olamaz olamaz....
  • tüh 6 aydır oynadıgımız sahte PES6 imiş...Üstelik online oynadıgımız onca yabancıda bi uyarmadı..
    Kim sürdüki bu sahte PES 6 yı ? Merak ettim şimdi
  • sahte fln ama cok zevkli online da pes 6 yada we 2007 en iyi grafiklere sahip oyun su anda...
  • Flaş haber: Kendilerini KONAMİ PES6 oyunu yapımcısı olarak tanıtan ve xbox360 oyun konsoluna uyduruk bir PES6 oyunu çıkaran ,gözlerini estetik ameliyatla çekik göz yapıp kendilerini Japon olarak tanıtan, 3 düzenbaz kıskıvrak yakalandı...Yakalanan düzenbazlar xbox360 kullanıcıları tarafından linç edilmek istendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Flaş haber: Kendilerini KONAMİ PES6 oyunu yapımcısı olarak tanıtan ve xbox360 oyun konsoluna uyduruk bir PES6 oyunu çıkaran ,gözlerini estetik ameliyatla çekik göz yapıp kendilerini Japon olarak tanıtan, 3 düzenbaz kıskıvrak yakalandı...Yakalanan düzenbazlar xbox360 kullanıcıları tarafından linç edilmek istendi

• ben şun anda ps2 de oynadığım we10 u 360 ın pes6 sına değişmem.bu oyun ps serisinde çok farklı ps3 te dahada dehşet olacak zaten konami gerçek pes serisini ps3 e çıkaracağı oyunla başlatacak bunu kendileride açıkladılar
  • bence ps2 deki daha iyi
  • Sizin gerçek PES dediğiniz oyun, xbox360 a da çıkacak. Ben de dört gözle bekliyorum yeni oyunu. PES6 XBOX 360 versiyonu online maçlar açısından şu an vazgeçilmez.... Ps2 deki WE 10' u ise arkadaslarla karşılıklı oynuyoruz. Bu oyunun tek eksiği ;kalecilerin her şutu sektirmesi ve tuaf goller yemeleri.....PES7 2007 Ekim /Kasım döneminde PC ,PS3 PS2, XBOX360 için çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Şubat 2007; 12:00:22 >
  • PS2 deki PES in oynanış olarak hiçbir farkı yok.Tek farkı edit,gol kaydı vs fonksiyonları var.
    Ne kontrol, ne animasyon olarak hiçbir üstünlüğü yok
    Ayrıca "Gerçek PES, gerçek WE PS deki, ona çıkacak" şeklindeki anlamsız yorumları bırakalım...PES yada WE nin PS le hiçbir özel bağı kalmamıştır.Yıllardır PC yede Xbox ada birebir çıkmaktadır.Hatta en kötü sürümü PS2 deki kalmıştıe.Gerek grafik ve gerekse yavaşlamalar nedeniyle..

Xbox360 da aylardır PES6 vardır, en son Winning Eleven X de çıkmıştır.PS3 için 2007 de PES yada WE olayı görünmemektedir.Ona çıkacağı gün aynı sürüm Xbox360 ada çıkacaktır.Diger iddialar sadece avuntudan ibaret olur

Ayrıca şu an en iyi PES sürümü Xbox360 dakidir..
    Dolby Digital 5.1 ses ve 1280x720 HighDef çözünürlük ve tabiiki LIVE online sisteminden daha iyisiyle oynayan varsa başka...
    Her akşam 4-5 maç yaparım online.Bir sürü adam, bir sürü oyuncu, puanına gore listeleri izleyebilme, rakiplerinin özelliklerini gorebilme, kaç maç kazanmış, ortalama attıgı gol, yedigi gol, son oynadıgı takımlar vs gibi bir ton online istatistiği görebiliyorsun.
    PS2 deki nasıl daha iyi olabilir ?

• Yaaa KOLPACII PES6'cılarr şu an oynadığınız oyunu SONY sayesinde oynuyorsunuz zaten!! Sahtee evet varmı ötesii PS3'e çıkan PES ile karşılaştırınca görürüm ben sizi bakalım neler diyceksiniz SİZİ KOLPACILAR SİZİ!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

Yaaa KOLPACII PES6'cılarr şu an oynadığınız oyunu SONY sayesinde oynuyorsunuz zaten!! Sahtee evet varmı ötesii PS3'e çıkan PES ile karşılaştırınca görürüm ben sizi bakalım neler diyceksiniz SİZİ KOLPACILAR SİZİ!!

Adeta zeka fışkıran dehşet ötesi bir yorum--Zürriyet
  • Valla XBOX360'daki PES6, PS2'deki PES6'nın oynanabilirliğiden daha ii değil iğrençç haa grafiğe bişey diyemem süper tabii...Oyuna para verdiğime bin pişmanım valla PS2'dekini oynarım daha ii neysee işin özüü gerçek beklentileri veremeyen bi PES6'dır buu.. valla benim kalbimin yarısı xbox+HALO'cu olarak kalcak diğer yarım da sony+WE PES olarak Yanii gelin anket yapalım En çok oyu eminim PS2'nin PES6'sı alacakdır..Dellas seni severim kalbinide kırarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 24 Şubat 2007; 13:31:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.