Bu program internette gezdiğiniz siteleri daha sonra internete bağlı değilken izleyebilmeniz için yapılmış olup çok fazla özellik içerir. İnternette saatlerce zaman ayırmak zorunda kaldığınız siteleri çok kısa bir süre içerisinde özel sıkıştırma formatıyla ve çok hızlı olarak indirir ve daha sonra aynı internette geziyormuşçasına sayfalar arasında gezebilirsiniz.
Sınıfının en iyilerinden biridir. Sitedeki dilediğiniz dosyaları filtreleyebilirsiniz. Sadece .jpg veya .swf dosyalarını indir gibi seçenekleri var. Duvar kağıdı sitelerinde gezerken çözünürlüğü sadece 1920x1080 olan resimleri indir demek çok hoş. İhtiyacım olduğunda kullanıyorum zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Sınıfının en iyilerinden biridir. Sitedeki dilediğiniz dosyaları filtreleyebilirsiniz. Sadece .jpg veya .swf dosyalarını indir gibi seçenekleri var. Duvar kağıdı sitelerinde gezerken çözünürlüğü sadece 1920x1080 olan resimleri indir demek çok hoş. İhtiyacım olduğunda kullanıyorum zaten
+ olarak en büyük artısıda PORTABLE olması, şu portable programları çok seviyorum :) çok sık kullanmayacağımız programları bilgisayara kurmak zorunda kalmıyoruz böylece... resmen portable avcısı oldum, her çıkan portable programı arşivime ekliyorum tavsiye ederim.