Şimdi Ara

Wing Chun yapmayı düşünüyorum Gidenler varsa bilgi verebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wing Chun yapmayı düşünüyorum. Gidenler varsa bilgi verebilir mi? Neler öğrenirim, etkili midir, erkeklerde gidebilir mi?

• 1Ay gittim , sonrasinda wushuya basladim suan kick boks ve muay thai idmanlarina gidiyorum hersey 1yil icinde oldu. Oneriyor musun dersen hayir onermiyorum. Turkiyede 1 belki 2hoca yerinde ogrenip buyuk isler yapmistir. Digerleri sigsra icen gobekli hocalardan ibaret ki kendimden biliyorum.8Yillik ogrencisi bile vardi ama wing tsun Turkiyede felsefeden ileri gitmez. Pahalidir az antrenman vardir ilk antrenman sana birseyler gosterdijlerinde aman tanrim dersin. Ama cogu hareketi oldurmeye sakatlamaya yonelik oldugundan sparring yapamazsin. Pratigin olmaz idmanda yorulmazsin. Ben hocama wingtsuna devam ettigim taktirde bir boksore karsi sanaimin ne oldugunu sordugumda gülerek boksörlere bulaşma yanitini vermisti. Hocalar bile inanmiyor ne yapabilecegine cunku pratikte uygulayan yok her hareket pasif. Tavsiyem baska dovus sporlarina yonelmen. WingTsuna genel olarak sanat gozuyle bakiliyor. Turkiyede ise ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence wing chun yapmayı düşünme. Hiçbir işe yaramaz, yaraması içinde bi 10 yılını feda etmen gerekir ki 10 yıl boyunca başka bir dövüş sanatıyla ilgilensen(aikido hariç) daha iyi sonuç alırsın. Herşey ip man filmindeki gibi değil
  • GhostSuika G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Vazgeçtim :d
  • ben 5 sg wing tsun öğrencisiyim çok faydasını gördüm tavsiye ederim. uzun süre uğraşabilirim,sabırlı ve azimliyim diyorsan başla bence.ama kısa zamanda bişeyler öğreneyim diyorsan boksa git
  • hocam hangi kulübe gidiyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.