Şimdi Ara

Wing Chun Kung-Fu Klubü (Ana Konu, Soru-Cevap ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
26
Favori
42.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avcı en kötü tekniğe sahip organizasyon vidyolarını izlersen anlarsın türkiyede wing chun proweste yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiyones

avcı en kötü tekniğe sahip organizasyon vidyolarını izlersen anlarsın türkiyede wing chun proweste yapılır.

Ben avcıya gidiyorum ve kötü bir teknik görmedim. Sen gittin mi de kötü teknik diyorsun ? Ha gittim ve kötü bir teknik olduğunu anladım diyorsan bir şey diyemem sana. Ama gitmeden sadece videoları izleyerek kötü bir teknik olduğunu söylersen yanlış olur. :)
  • ebmasa,aydın erdeme,murat kaplana,prowese git sonra bu dediğini tekrar söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiyones -- 27 Mart 2012; 19:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiyones

ebmasa,aydın erdeme,murat kaplana,prowese git sonra bu dediğini tekrar söyle.

onlar bana uzak kardeşim. en yakını avcı wing tsun.ve bence avcı wing tsun da gayet iyi. herkesin görüşü farklıdır. :)
  • gevsek bir yumruk atmak dersek doğru olmaz zira yumruk çıkarken çok kasıntılı çıkmaz ama hedefe vurmaya yakın sıkılır ki patlama olsun vuruken gevsek hedefte sıkı olmalıdır
  • slm oncelikle bu koymuş oldunuz video wong soung leng ekolunden yani sizin sui nim tao nuz degil ayrıca sizde uygulanısı ufakda olsa farklı diye biliyorum ben ayrıca o kadar yazı yazmışsınız ama koydunuz paylasımlar ya ewto nun yada baska ekollerin neden kendi demonuz yok vede baska demolardan ornek veriyorsunuz resimdeki kişi wong soung leoung işimli avrupa temşilçişi philip bayer turkiyede işe nedret kılıç dır ...
  • Nedret vidyo çekip çene çalıyor,okulu kapayıp kaçıyor ve kaç yıllık öğrencilerini hocasız ortada bırakıyor ben öğrencisiyle telefonda görüştüm 1 yıldır görüşmüyormuş adamla faceden o kadar mesaj atıyorlar grubundan (vingtsun turkey) yine ulaşamıyorlar.
  • aslında 1.5 yıldır yapıyorum proweste tekrar 1.dereceden başladım cwto da erda karaal adlı sahtekar tarafından dolandırıldım ama jeton yeni düştü :D çiftçi wing tsun ile ilgili yazılarımı okursan anlarsın.
  • benim takıldım sahşi bişi yok sadece ip man wing chun diye yazıyordu bakınca direk ewto dan wideo yok ewto sistem calışan wing tsun goruntuleri var yani ipman ın geleneksel wing chunu ile alakalı degil wing tsun ewto ekol onceliklle bunu belirtip bilği kirliliği ni ortadan kaldırmak gerek . ewto sistemde 1den 12 ye kadar oğreni derecesi vardır vede diploması bu şekilde dir sizin resmini koymuş oldunuz diploma nın içeriği vede hangi egitime dair onu soylermişiniz ben onu merak ettim
  • Arkadaşlar sizin çalıştığınız salonlarda wooden dummy varmı bizimkinde yok da büyük bir eksiklik mi diye sorcaktım? :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle arkdasım hangi sistemde calışıyorsun bunu sormamın nedeni sistemlere gore degişmektedir ornegin wong soung leong vsl yada baska geleneksel calışıyorsan dummy ile calıştırıyorlarmış bu benim duyumum tabi ne derece doğru bilmiyorum ama eger ewto wing tsun calışıyorsan 12 ogrençi derecesine kadar çok da gerekli gorulmuyor sadece tg yani teknikerlik baslayınca gosteriliyor . benim evde dummy var ama calışmasını bilmek vede birinin gostermesi gerek
  • sparring yapıyormusunuz?
  • sparring genelde geleneksel de olmuyo diye biliyorum ama wt de var
  • Son 5-10 mesajı okudum da aslında sizin IP-MAN Wing Chun'u dediğiniz stille bizim stil arasında "hiçbir" fark yok :) Sanırım siz formun 3. bölümünde kolu 4 kez ileri götürüyorsunuz biz 3 kere götürüyoruz. Onun haricinde gerçekten eğitim sistemi dışında hiçbir fark yok. Bizde Wooden Dummy ile çalışmıyoruz henüz ayrıca WT'de sparring var denmiş bizdede sparring yok :) Bu arada ilk diplomamı aldım:

Wing Chun Kung-Fu Klubü (Ana Konu, Soru-Cevap )
  • mustafa şahinlemi çalışıyorsun?keşbenş mi geldi seminerinize?1.derecede neler çalışıyorsunuz sınıfta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiyones -- 2 Nisan 2012; 0:42:56 >
  • Arkadaşlar şimdi ankara da bu işi en iyi ögreten salon hangisi ve ücreti ne kadar? bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
  • sevgili arkdasım oncelikle diploman hayırlı olsun senin seviye olarak ilk etapda zatn sparring vede lat sao denir ki 4 . oğrençi duzeyine kadar goremezsin yok demek ayrı senin o asamaya gelmemiş olman ayrı diploman ewto kokenli ewto nun ozelliği leoung ting gin getirdiği sey wt de lat sao dur 4. asamadan sonra dan chi sao vede latsao ya girerrsin wt ile ipman wing chun un mufredat farkı çok fazla oğretme metotlarıda bu demek degilki farklı seyler ufak seyler dısında ozu aynı ..
  • Dostum yok diyorum sparring :) 10. seviye çalışan kardeşlerimle hergün aynı salonda çalışıyorum göremiyecekmiyim :) Chi Sao ve Lat Sao o kadar...

optiyones: Mustafa Şahin'in öğrencisinin öğrencisiyim :) Seminere Almaya'dan Murat Tamam ve ekibi geldi. Keşbenç gelmedi yani :) Diğer soruna cevap veremiyorum çünkü isimlerini bilmiyorum tekniklerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 3 Nisan 2012; 0:04:32 >
  • kardes 10 seviye de olsa senin seviye bir bu demektirki 1, duzey rast (kim yun ma ipmancılar ın tabir )yuruyus yumruk adım 1, duzey bundan ibarettir bununla 10 duzey e karsı ne yapabilir yada nasıl calışırsın ki en az 4, duzeyden sonra lat sao ve ve dan chi ye gecersin
  • sparring olmadan DÖVÜŞÇÜ OLAMAZSIN proweste 1.derecede 10.derecede sparring yapar hatta izmir HQ sundu özel sparring sınıfı var ogün alet edavatı alıon spar yapıon sadece,antrenerün kim?

proweste 1.derecede tekme savunmaları,pakdar,tandar,üçgen zincir yumruk,gandar,danchi,kroşe apargat siunimtayı öğrenyon.
    sparring ise şu jekilde olyo bi taraf serbest saldırıo diğer karşı atak yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiyones -- 3 Nisan 2012; 0:25:29 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.