Şimdi Ara

Winfast PX6800 TDH İle 3811 puan normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Winfast Leadtek PX6800 TDH(pci-e) ekran kartımla 3DMARK2005 te 3811 puan alıyorum sizce normal mi?
    Bakıyorum bazı arkadaşlar 6600GT ile bile benden fazla puan almışlar sizce bunun sebebi ne olabilir?

AMD 3000+
    1 ghz ram dual

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 5 Ekim 2005, 1:06:18 >

• Sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür
  • karta o/c yapmamışsan, daha az puan alman kaçınılmaz... Eğer o/c yapmışsan bence puan az...
  • Cernunnos dostum ilgilendiğin için teşekkürler...
    Karta o/c yapmadım ama puanlar az gibi yanlışım mı var bilmiyorum çünkü forumda görüyorum 6600gt ler hep 4000 in üstünde puan aldıklarını söylüyorlar onların ki o/c lu puanlar mı yoksa sallıyorlar mı?
  • burası o/c bölümü, hemen herkes o/c yapıp skoru belirtiyor, kartı sonuna kadar zorluyorlar, timing leri artırıyor, atitool ve benzeri programlarla oynayıp manyaklar gibi skorlarını yarıştırıyorlar. Senin o/c siz skorun daha altta kalması normal ama bence yine de bayaa az. Ben şahsen pek o/c yapmam ve kendi 6600GT kartım ile daha ölçüm yapmadım bu yüzden karşılaştırma yapamıyorum. Kartından kullanan bir başkası devam etse konuya iyi olur. Saygılar...
  • teşekkürler...
    saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.