Şimdi Ara

Windwalker Monk PVP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandir wow a ara vermistim en zor class gibi gozuken windwalker a yöneldim acikcasi cok zamanim olmuyor oturup uzun arastirma yapamıyorum ilvl 650 e kadar ciktim pvp.de fakat halen pvp de windwalker i tam olarak becerebildigimi soyleyemem var ise.bilen arkadaslar pvp de puf noktalari benim ile paylasir ise sevinirim cc lerden kolay kurtulup kendimi dps e veremiyorum sanki bir el atin da pvp öğrenelim kendimi eksik görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarı ile monk pvp tam olarak viable değil. 6.1 de set bonusu geldi survival ağırlıklı viable olur mu bilinmez

Edit: Şuan brewmaster oynanıyor pvp de. Ona yönel bence çok daha iyi baya iyi hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Şubat 2015; 9:21:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun pek viable olarak gözükmüyor kimsede öyle görmüyor ama açıkcası oynayabilen oynuyor sonuçta bir sürü video var ww ile baya bir adam dövüyorlar.
    Brewmaster içinde bir araştırma yapmak gerekiyor pvp nasıl avantajları oluyor acaba biraz bahsedebilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Doğru söylüyorsun pek viable olarak gözükmüyor kimsede öyle görmüyor ama açıkcası oynayabilen oynuyor sonuçta bir sürü video var ww ile baya bir adam dövüyorlar.
    Brewmaster içinde bir araştırma yapmak gerekiyor pvp nasıl avantajları oluyor acaba biraz bahsedebilirmisin.

Rogue ile'de 3-4 saniye içinde kill alan adamlar var , önemli olan oynayabilmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Doğrudur önemli olan oynayabilmek zaten bende onu tam olarak beceremediğime inanıyorum birşeyler eksik kalıyor pvp de ondan bir konu açma gereği duydum varsa tecrübeli olan arkadaşlarımız fikir öneri sunar ise güzel olur.
  • quote:

Doğrudur önemli olan oynayabilmek zaten bende onu tam olarak beceremediğime inanıyorum birşeyler eksik kalıyor pvp de ondan bir konu açma gereği duydum varsa tecrübeli olan arkadaşlarımız fikir öneri sunar ise güzel olur.

Geçen sezonun rank 1 ww monkları bu sezon ya brew oynuyor ya 2400 2500 sularında geziyor. Lightningi tanırım kendisi söyledi bana ya mw ya brewmaster oynayacaktım brewmasteri seçtim diye. Oynayabilen oynuyor olayı random bg yapanlar için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Geçen sezonun rank 1 ww monkları bu sezon ya brew oynuyor ya 2400 2500 sularında geziyor. Lightningi tanırım kendisi söyledi bana ya mw ya brewmaster oynayacaktım brewmasteri seçtim diye. Oynayabilen oynuyor olayı random bg yapanlar için geçerli.

O zaman ben yavastan Brewmaster icin pvp seti dizmeye basliyim.birde oyle deneyelim boylelikle ikisi arasinda ki farki da oynayarak öğrenmiş olurum teşekkürler yorum için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    2 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.