Şimdi Ara

windowsun görmediği hdd ye ulaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. seagate marka 1 tb hdd elektrik kesilmesi sonucu bir daha açılamaz hale geldi ve bu hdd fotoğrafçı bir abimin bütünüyle arşivini ve çalışma dosylarını saklıyor. sabah 11den beri bu konuyla ilgili okumadığım konu kalmadı; öyle ki artık monitöre bakmaktan sağ gözüm kızıl renkte.. biosta görüyorum hddyi fakat sistemle açmaya çalıştığımda göremiyorum hiçbir türlü. hddye win xp yüklenmişti belki lazım olur diye (bu arada disk tek bölüm) ,o da yükleme ekranına geldiğinde mavi ekran veriyor. win xp onarmak istediğimde de disk hasarlı olduğundan ... diyip kurulumu iptal ediyor. kurtarma konsolundan onarmak istediğimde de windowsu seçtiğim andan itibaren makine uzun bir süre işlem yapmıyor. harici hdd kutusuna taktığımda hddyi aygıt yöneticisinden ayrıntılarına baktığımda RAW olarak görüyor ve disk çok çok fazla ağır bir biçimde çalışıyor,yani hiçbir işlem yapılmıyor. 2farklı sistemde dileceğimi düşünüyorum.enedim ve bir türlü hddye ulaşamadım. daha önce bu tarz bir sorunla karşılaşan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. hdd nin içinde ortalama 500gb lik bir klasör var onu alsam yeterli hddyi sonra LLF ile kurtarabileceğimi düşünüyorum. şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merihanac -- 15 Haziran 2012; 20:19:18 >

• furkanhyl@hotmail.com eklersen yardımcı olabilirim kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.