Şimdi Ara

Windowslu iMac’e OSX kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iMac’e Windows kurulmuş ama içinde çift işletim sistemi yok yani OSX bulunmuyor. Bu Mac’e nasıl OSX kurabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • windows'u silerek kurmak istiyorsan gayet basit; OSX kurulum DVD/HDD'den başlatırsan seçeneklerde harddiski GUID ile tek partisyonla (veya ilerde Windows dual boot yapmayı düşünüyorsan çift partisyonla) ve HFS+ ile formatlayarak devam et fakat windows'u silmeden OSX eklemek istiyorsan o zaman durum değişir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows partition'ı silmeden yapmanın yolunu ben de bulamadım. Daha doğrusu denediğim yollar işe yaramadı.

    elinde mac os sürümüne ait yükleme diski var mı? Yoksa başka bir mac bilgisayarda bu şekilde bu şekilde hazırladıktan sonra usb'yi bilgisayara takıyorsun. başlat düğmesine bastıktan sonra Alt tuşuna da basılı tutuyorsun ve karşına işletim sistemi yüklü disk seçim ekranı geliyor. oradan usb'yi seçtikten sonra ilgili partition'ı ya da diskin tamamını Mac Os Extended (Journaled) biçiminde formatlayıp bellekteki yazılımı yüklüyorsun




  • Bootcamp actually walks you through the process. It will have you section off a bit of your hd for windows itself, then with your ISO (flash drive preferably) you can install. If you are running El Cap, you can install 8. If you are running Sierra then you can install 10. When you start up you hold the option key for the start up manager and you can choose what partition (windows or mac) that you start into. If you need to easily switch back and forth without restarting each time then youNox Showbox Mobdro will need Parallels or VMWare Fusion.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 1 Ekim 2018; 21:9:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.