Şimdi Ara

Windows7 Windows gezgini çalışmayı durdurdu hatası (Çözüm İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 saattür bu sorun için uğraşıyorum. İlk kontrol ettiğim site DH idi ama burdada çözüm yoktu malesef. Sonunda buldum hemen yapamayanlar için paylaşayım dedim. Anlamayanlar yapamayanlar için daha açıklayıcı resimli destekte yapabilirim konuya..

Netten Shellexview i bulup indirin. 64 bit se 64 bit için olanı indirin. çalıştırın daha sonra çıkan listede alt alta 2 tane ASUSWSShellExt64.dll satır var. Bunların yanındaki no ları yes yapın. kapatırkenki çıkan seçeneğide onaylayın. Res atmadan kontrolünüzü yapabilirsiniz. Sorun %100 çözülecektir :)

• Hocam bende asusswsshellext64.dll diye birşey çıkmıyor maalesef.. Yine de sağolun. Bir kurtulamadım şu illetten ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam bende asusswsshellext64.dll diye birşey çıkmıyor maalesef.. Yine de sağolun. Bir kurtulamadım şu illetten ya..

Hocam, asusswsshellext64.dll hata mı veriyor bu dll?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Hocam bende asusswsshellext64.dll diye birşey çıkmıyor maalesef.. Yine de sağolun. Bir kurtulamadım şu illetten ya..

Hayir hocam arkadasin bahsettigi cozumdeki programi indirdim yalniz cikan listede o dll yok yani. Yalniz benim de sorunum cozuldu gibi. Combofixle taradim sonra hata vermedi windows gezgini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayir hocam arkadasin bahsettigi cozumdeki programi indirdim yalniz cikan listede o dll yok yani. Yalniz benim de sorunum cozuldu gibi. Combofixle taradim sonra hata vermedi windows gezgini.

Hocam google'a dll isimlerini yazarak indirebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam google'a dll isimlerini yazarak indirebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

Hocam bilgisayarımda bir dll eksik veya bundan dolayı bir hata alıyor değilim. Windows gezgini hatası ile ilgili araştırma yaparken bu konuya rastgeldim fakat arkadaşın bilgisayarı asus olsa gerek asusun programlarıyla alakalı bir sıkıntıdan ileri geliyor bu sorun o bilgisayarlarda. Bende ise chromela alakalı çıktı. Sorun dll olsa buluruz yani :) İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• Asus N56vz kullanıyorum ve aynı problem bende de var.Şuan talimatları yaptım umarım işe yarar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.