Şimdi Ara

Windows10'dan beklentileriniz & merak ettikleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sürekli ana konularda w10 hakkında görüşlerimizi dile getiriyoruz.

Hepsi ve daha fazlasını bu başlık altında paylaşmamızın uygun olduğu kanaatindeyim.

W10'dan beklentileriniz ve merak ettikleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android ve ios ta ki herşey

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Android ve ios ta ki herşey

Peki şöyle sorayım sana ; android ve ios'tan ayıran veya onlardan daha çok öne çıkaracak bir özellik olarak ne isterdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Android ve ios ta ki herşey

Peki şöyle sorayım sana ; android ve ios'tan ayıran veya onlardan daha çok öne çıkaracak bir özellik olarak ne isterdiniz ?

Arayüzün daha tatlı olması ve 5++ serisinde bile akıcılığını kaybetmemesini

• 1)Kendi tarayıcısındaki hatalardan arındırılmış ve videoların sorunsuz olarak izlenebilmesi.
    2)Telefonu yan kullanmak isterken bazen ekran dönmüyor bu sorunda düzeltilmeli.
    3)Mobil veri vb bildirim çubuğuna eklenebilmeli.
    4)Liste görünümü isteğe göre düzenlenebilmeli.
    5)Xbox music kesinlikle optimizasyon yapılmalı.Xbox video gayet sorunsuz çalışıyor.Music güncelleme almalıdır.

Bunun haricinde memnunum.
  • Stabile sabitlenmeli cihaz bazı yerlerde harikulade çalışırken çok dandik yerlerde kasıyor bu bir xbox video ve Music geliştirilmeli hemde baya Bi.şarj konusu 8 e dönse çok iyi olur ara yüzde daha çok kişiselleştirebilme olsa yani insanlar ellerine aldıklarında çok karışık diyolar yani bi bakışda aslında ne kadar saf bir sistem olduğunun anlaşılmasını isterdim Explorer daha işleysel olmalı arka planda uygulama çalışmalı diye düşünüyorum yani bi yandan oyun oynarken whatsapp arasına geçiş yapıyorum geri oyuna döndüğümde surduruluyor yazını görmeden direk oyunun açılmasını isterdim yada torrenden bişey indirken nette gezinmeyi isterdim nette gezinirken ekranın küçük bi yerinde tele attığım film veya vidyoyu izlemek isterdim uygulama ve oyun çeşitliliğinin artmasını azda olsa isterdim yani canımın sıkkın olduğunda mağazaya girip beni saracak bi oyun indirip oynamak isterdim.930 un modern combat 5 performansını izledim g3 ve 5s le karşılaştırmışlar yani 5s ikisndende açık ara ondeyken g3 le 930 arasında da g3 açık ara önde 930 nerdeyse kasıcak oyunu yani donanım g3 le aynı nerdeyse ama yazılımın oturmamasından dolayı kasma mevcut yani benim gözüme çarpan tüm olumsuzlukları ve olmasını istediklerimi yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 24 Kasım 2014; 20:43:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

1)Kendi tarayıcısındaki hatalardan arındırılmış ve videoların sorunsuz olarak izlenebilmesi.
    2)Telefonu yan kullanmak isterken bazen ekran dönmüyor bu sorunda düzeltilmeli.
    3)Mobil veri vb bildirim çubuğuna eklenebilmeli.
    4)Liste görünümü isteğe göre düzenlenebilmeli.
    5)Xbox music kesinlikle optimizasyon yapılmalı.Xbox video gayet sorunsuz çalışıyor.Music güncelleme almalıdır.

Bunun haricinde memnunum.

Kendi tarayıcısında video izlerken atma hatasına defalarca denk geldim. Ama hata vermedi hiç.
    2-3-4e katılıyorum 5. Ye ilaveten hayatımda bu kadar kasan geç listeyi ekrana yansıtan bi music uygulaması görmedim. Şarkıya basıyorum muzik başlıyor 5-6 saniye sonra ekran geliyor.. 925 kullanıyorum 1gb ramde boyleyse 512de nasıldır bilmiyorum. Resmen müzikten soğuyun diye yapmışlar xbox music uygulamasını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklentim yok ne gelirse o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Ayarlar dizilime sokulmalı.
    2)Müzik uygulaması kesinlikle bastan yapılmalı.
    3)Çok uzun mesaj yazdığınızda klavye ye bastıktan bir kaç saniye sonra işliyor.
    4)Ana ekranda multitaskinge girip ana ekrana döndüğünüzde hafif bir kasma oluyor(Aynı şekilde Multitaskingte ana ekrandan ie ye geçerken de hafif takılarak geçiyor)
    5)ie yi de geliştirmeleri lazım.

//
    7)Nedenini bilmiyorum merakta ediyorum neden clash of clans wp için yapılmıyor.(Ayni şekilde minecraftta wp için oyununu yapmayacağını duyurdu. Bundaki amaç ne para kazanacaklar uğraşmak mi istemiyorlar. Mojang game i satin almasına rağmen hala wp için minecraft oyunu gelmedi.Taş çatlasa 1 ayda yapılabilecek oyun bence Microsoft çok yavaş ilerliyor gerçekten.)
    8)Bildirim merkezinde çok bildirim varsa kasarak açılıyor.
    9)Ekran zaman aşımı en fazla 5 dakika bu çok kotu gerçekten bir şey indirirken 5 dakikada bir ekrana dokunmak zorunda kalıyorum yoksa indirme iptal..
    10)Kelime içinde harf seçmek işkence resmen.
    11)S3 mini ile telefonumu yan yana koydum uygulama açılış hızları aynı sayılır. Kusura bakmayın ama sistem hantallığını animasyonla gizlemişler biraz.(whatsapp face müzik resimler vs sistem araçları.)
    12)Isınma sorunu çok fazla 2d oyunlarda da çok ısınıyor 3d pek oynamadım.
    //

14)xbox game yana kayarken takılarak geçiyor.(Aynı zamanda çocuk odasına da geçerken hafif takılma oluyor.)
    15)Dns değiştiremiyorsunuz türktelekoma selam söylüyorum.
    16)Tuş takımında numarayı silme butonunu az aşağı çekseler çok sevinirim valla 2 elsiz kullanılmıyor telefonum bide en üste koymuşlar ve numara düzenleyemiyorsunuz bir yerde hata varsa oraya kadar silmeniz gerekiyor.
    Benim gördüğüm genel eksiklikler bunlar.L1320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oczipka -- 25 Kasım 2014; 2:23:45 >

• Olmaz ama söyleyeyim.l925'in şarjı daha çok gitsin.ısınma sorunu azaltılsın.telefon daha stabil ve hızlı olsun.kamerasını güçlendirsinler.hoş bunlar olursa kimse yeni telefon almaz.

• ie düzeltilmeli bildirim çubuğu düzeltilmeli stabilite bozulmamalı

• 9) Ekran zaman aşımı en altta asla seçeneği olması lazım.
    13) Alarm erteleme olması lazım.

Diğer sorunlardan yaşamadıklarım var ama bu iki tanesi zaten var olan özellikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Kasım 2014; 21:38:29 >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    2-3 sn içinde liste tamamlanıyor onda sorunum yok birçok telefonda öyle .Müzik uygulaması arka planda çalışsa bile sürdürülüyor yazısını görmek insanın canını sıkıyor.512mb ramli 620 kullanıyorum.
  • Herkesin beklentileri yakın zaten hep belli başlı sorunlar var.
    1-Bildirim çubuğu hem tasarım olarak hem işlevsellik olarak düzeltilmeli.
    2-Kilit Ekranı daha fonksiyonel olmalı.
    3-Sistemdeki hantallıklar giderilmeli ve ayarlar menusu düzenlenmeli.
    4-Ekranı sağ çektiğimizin Kısıma da arkaplan resmi seçip eklemeliyiz.
    5-Bir de İE de eksikler var çözülürse çok iyi olurdu.

• buguntv de hakan şükür var. tipi çok değişmiş. kesin bakın.
  • Uygulama çeşitliliği artmalı,

Diğer ekosistemlerdeki,kullanıcıların olmazsa olmaz dediği Temel Uygulamalar getirilmeli/geliştirilmeli,

Daha çok oyun gelmeli,

Çoklu ekran kullanımı,

Sağlam bir youtube uygulaması(resmi Microsoft'un)

Tasarım olarak idol cihazlar,yenilikçi ve hayran bırakan tasarımlar(930 gibi:),

Geliştirilmiş batarya suresi,

Daha iyi lokalizasyon,

Uygulama geliştiricilere teşvik,

Daha senkronize bir telefon(Xbox,Windows 10 PC ve telefon arasında),

Diğer firmalar su geçirmeme,dayanıklılık gibi ozelliklerle on plana çıkarken,Microsoft'un boş durmaması ve buna benzeyen vurucu sağlam bir özellik,

Mevcut ufak tefek sorunların giderilmesi,

Xbox Video'dan orjinal Turkçe altyazılı film alabilmek:),

Aynı şekilde Xbox Music'in Turkiye'de de aktif olması,

...

Tabi bunların çoğu gerçekleşmeyecek,ama olsa ne güzel olurdu,değil mi?:))

• Böyle çilek gibi olsun ama muz tadı versin :D

• 13) Alarm erteleme varmış hocam sağolun düzelttiğiniz için gözümden kaçmış.
    9)Ekran zaman aşımı yok maalesef.
     Windows10'dan beklentileriniz & merak ettikleriniz.

• Ekran zaman aşımı belki ekran çeşidiyle ilgili donanımsal bir şeydir çünkü bizde sürekli açık tutma var.
  • Bizede gelir insallah hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.