Bildirim
windows yerel profili bulamıyor..?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geçmiş olsun ama hiçbir şekilde eski kullanıcı ile oturum açabileceğini sanmıyorum.
Yeni bir kullanıcı açacaksın,ondan kullanacaksın artık ama merak etme eski kullanıcının dosyaları kaybolmadı.C sürücüsünde document and settings e girersen o kullanıcıya ait tüm dosyaları görebilirsin.
Eğer ben herşeyi yeniden oluştururum diyorsan oradan gerekli dosyaları alıp kullanabilirsin ama bu yeni açtığım kullanıcı eskisi ile aynı olsun diyorsan şu yolu izleyeceksin:
Bu makalede açıklamış Bill Amca
http://support.microsoft.com/kb/811151
-
iyide hocam sen şuanda eskisini kullanıyorum? bilgisayarı açıp kapatığım zaman bi kaç defa eskisine dönüyo zaten???? -
Pardon ben onu görememişim.O zaman bir sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin.Gereksiz programları kaldır bir virüs taraması yap. -
sistem geri yüklemeyi nasıl yapcam? -
bilen yokmu arkadaşlar????? -
arkadaşlar biriniz bi şey söyleyin yaaa lütfen bi yardım edin????????????????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMage -- 17 Nisan 2008; 23:09:21 > -
yeni kullanıcı hesabı aç .eski bilgilerini alırsın. c disk ten.
geri yüklemeyle eski kullanıcı hesabını kurtarsan bile yine çökecek canım kardeşim.
profil i ara sıra yenilemek iyidir. -
quote:
Orjinalden alıntı: sg165
yeni kullanıcı hesabı aç .eski bilgilerini alırsın. c disk ten.
geri yüklemeyle eski kullanıcı hesabını kurtarsan bile yine çökecek canım kardeşim.
profil i ara sıra yenilemek iyidir.
yeni kullanıcı hesabı nasıl açcam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X