Şimdi Ara

Windows XP Format atma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
2
Favori
440.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yeniyim.herkese merhaba.dün gece bilgisayarıma format attım.ama word excel gibi programları yükleyemedim.nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.onları nerden nasıl yükleyecem , kuracam?yardım edin lütfen!
  • merhabalar
    ben format atmak istiyorum.Fakat Xp Cd si format sırasında C: yi silme mi istemiyor direk kuruyor ve windows silinmeden ham olmayan bir windowsun üzerine çekiyor formatı otomatikman.Format bittiğinde karşıma şunlar çıkıyor.

-windows başlarken 2 tane işletim sistemim oluyor ve bir tanesini seçmemi istiyor.(sanırım eskisinin üstüne format çektiğimden 2 tane işletim sistemim olmuş yani biri eski windows.)

-C: de 2 tane windows,program files ve documant settings var çok şaşırdım her birinden 2 şer tane var.ayrıca bazen D: sürücünde de bunlara rastlıyorum sebep nedir acaba?

Yardımcı olacak olan var ise minnettar kalırım.Lütfen bu işten çok iyi anlayanlar cevap yazsın..saygılar
  • 1 aydır mesaj yollamışım yardımcı olan çıkmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandini2000

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

selamlar
    notebook a format atcam..ama hicbir cd yok elimde..bu formattan sonra sorun cikarirmi ?

çıkabilir

nasıl bişiolur meselaa??? sorun çıkarması için cd bozuk olması lazım ama cd bi yerden bi şekilde temin edebilir senn dediğin sorun sürücüler olmasıgerek bunlarda zaten formattan sonra oluo yani bunların sürücüleri varsa sorunda yokturrr

• quote:

Orjinalden alıntı: LKCandHİK

quote:

Orjinalden alıntı: dandini2000

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

selamlar
    notebook a format atcam..ama hicbir cd yok elimde..bu formattan sonra sorun cikarirmi ?

çıkabilir

nasıl bişiolur meselaa??? sorun çıkarması için cd bozuk olması lazım ama cd bi yerden bi şekilde temin edebilir senn dediğin sorun sürücüler olmasıgerek bunlarda zaten formattan sonra oluo yani bunların sürücüleri varsa sorunda yokturrr

ben hallettim
    hangi markaysa sitesine giriyorsun ve indiriyorsun
    yada driver genious kullanıyosun..o sana buluyor

• güzel calısma eline saglık
  • Çok teşekkürler formattan önce iyi geldi valla...
  • ya bu c ye format seçeneğini seçtiktan sonr aşağıdakilerden hangisini seçecez
    • Bölümü NTFS dosya sistemini kullanarak biçimlendir. (Çabuk)
    • Bölümü FAT dosya sistemini kullanarak biçimlendir. (Çabuk)
    • Bölümü NTFS dosya sistemini kullanarak biçimlendir.
    • Bölümü FAT dosya sistemini kullanarak biçimlendir.
    • Dosya sistemini olduğu gibi bırak
  • Teşekkürler Banner
  • ya beyler bende

Bölümü NTFS dosya sistemini kullanarak biçimlendir. (Çabuk)
    • Bölümü FAT dosya sistemini kullanarak biçimlendir. (Çabuk)
    • Bölümü NTFS dosya sistemini kullanarak biçimlendir.
    • Bölümü FAT dosya sistemini kullanarak biçimlendir.
    • Dosya sistemini olduğu gibi bırak

çıkmıyo sadecce eski windowsu silmek için L ye basın diye bişey çıkıyo ona basınca siliyo ama belgelerim program files falan hep kalıyo ne iş ya anlamadım yardımcı olursanız çok sewinirim pc ye 68496164965498 kere format attım bi türlü olmadı ya:D plss yardımmm
  • yok mu yardım etcek biri yoksa artık kimse bakmıyomu forumlara ne iş ya nasıl çözcem ben bu işi????
  • Emeğin için saol dostum.
  • çok teşekkür ederim saolasın
  • ya iyi güzel o resimli anlatım ama ben o mavi ekranlardaki 3. we 5. ekran gözükmüyo işte eski windowsu silmek için L ye basın diyo sonra siliyo ama yalandan tabi belgelerim program files aynı kalıyo bişey sildiği yok o ne iş yardım plsss......
  • ya arkadaslar benim windows çöktü xp cidisini takıyorum biostan cd rom u seçiyorum ama kura geçmiyor
    disk boot failure insert system disk and press enter diye bir hata veriyor
    napabilirim bilen varmı
  • norton cd si varmı sende varsa ordan formatlarsın

bide res atıp f5 basılıp durup güvenlik ye gire biliyormusun giriyorsan cd tak okuyorsa tam hatılamıyorum ordanda ekrana gelen xp ye kur de güncelersın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>>------> -- 20 Aralık 2006; 13:13:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: niksizkahramanerkan

merhabalar
    ben format atmak istiyorum.Fakat Xp Cd si format sırasında C: yi silme mi istemiyor direk kuruyor ve windows silinmeden ham olmayan bir windowsun üzerine çekiyor formatı otomatikman.Format bittiğinde karşıma şunlar çıkıyor.

-windows başlarken 2 tane işletim sistemim oluyor ve bir tanesini seçmemi istiyor.(sanırım eskisinin üstüne format çektiğimden 2 tane işletim sistemim olmuş yani biri eski windows.)

-C: de 2 tane windows,program files ve documant settings var çok şaşırdım her birinden 2 şer tane var.ayrıca bazen D: sürücünde de bunlara rastlıyorum sebep nedir acaba?

Yardımcı olacak olan var ise minnettar kalırım.Lütfen bu işten çok iyi anlayanlar cevap yazsın..saygılar

ARKADAŞLAR 1 SENEDİR BIRAKMIŞIM BU SORUYU BİRİ CEVAP YAZMADI GİTTİ.NEYSE BEN 1 SENE DAHA DA BEKLİYİM BELKİ BİRİ YARDIMCI OLUR ?

• quote:

quote:

merhabalar

ARKADAŞLAR 1 SENEDİR BIRAKMIŞIM BU SORUYU BİRİ CEVAP YAZMADI GİTTİ.NEYSE BEN 1 SENE DAHA DA BEKLİYİM BELKİ BİRİ YARDIMCI OLUR ?

Boot disc ile formatlamak tüm sorunlarını kökten çözer. Bunun için önce boot disk yaratman lazım. Windows XP de yaratılan boot disk bazı nedenlerle formatta sorun çıkarabilir. Ben hep Windows 98 inkini kullanıyorum. Bu linkten (http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm) Windows98 OEM i seçerek gerekli boot diski yaratacak programı indirebilirsin. Program senden boş ve formatlanmış bir disket istiycek ve gerekli dosyaları diskete kaydedecek. Daha sonra disketi disket sürücüsüne yerleştirip bilgisayarı baştan başlat. Dos (yani sadece A: yazan siyah ekran) açılacak. Buraya (A: nın yanına) "format c:" yaz. Bu C yi tamamiyle formatlar. D yi formatlamak istiyorsan "format d:" yaz. Formatlama bittikten sonra windowsu pırıl pırıl harddiske kurabilirsin.

• ben burdaki bilgilerle bilgisayarıma (önceden hiçbir bilgim olmamasına rağmen) format attım.bu paylaşımı hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.