Şimdi Ara

Windows XP den Windows 8.1 Format ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kuzenlerimin bilgisayarına format atıcam Windows xp yüklü ben windows 8.1 kurucam:
    Şöyle bir sorun var çok fazla oyun yüklü ve bunların kurulumları yok onlarda. Bildiğim kadarıyla formattan sonra bazı oyunlar çalışmıyor. Bunları çalıştırma ihtimalim var mı?
    Yardımlarınızı bekliyorum

• hocam ben win7den win8 e geçtim gta4 calıstıramadım company of hereosdada regedit düzenledim calıstı

bende imzanızdaki pcnin ssdli versiyonuna sahibim 602xtr :)
    ekleme:birde pc eskiyse win8.1i size tavsiye etmem cok fazla driver sorunu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 28 Ocak 2014; 2:22:24 >
  • windows 7 de kafi gibi gözüküyor. Driver sorunu aklıma gelmemişti ama o pc ninde özelliklerini tam bilmiyorum.
    Çözümüm: Xp den sırasıyla vista, 7 ve 8'e yükseltme olucak gibi görünüyor. Tavsiyelere açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0mbastik

windows 7 de kafi gibi gözüküyor. Driver sorunu aklıma gelmemişti ama o pc ninde özelliklerini tam bilmiyorum.
    Çözümüm: Xp den sırasıyla vista, 7 ve 8'e yükseltme olucak gibi görünüyor. Tavsiyelere açığım

yüklenecek olan pc nin websitesinden driver desteği olup olmadığına mutlaka bakın

masaüstü pc ise anakartın uretıcısının websistesinden

iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.