Şimdi Ara

WINDOWS VISTA SP1 BETA V275 İNCELEME. TÜRKÇE. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim demiş aktive edilmiyor diye ? bir üst postta arkadaş vermiş adresi...ha adres derken direk link yok şimdi sormayın link nerde diye :)
  • 17gün önce yazmışım ben de aktivasyonu.Clony adında.
  • Bende normalde İngilizce olan Windows Vista Ultimate Build 6000 32-bit var. Geçenlerde yayınlanan Türkçe dil paketini indirip kurdum ve sistemi Türkçe'ye çevirdim.

Şimdi ben bu SP1 Beta'yı indirip kurmak istiyorum. İngilizce'sini mi indireceğim yoksa Türkçe'sini mi? Çünkü dediğim gibi, "görüntü dili" olarak İngilizce de var, Türkçe de var. Şu an o ayar Türkçe seçili, Windows Türkçe. Ama ben ola ki İngilizce'ye geçiverdim, ne olacak? Eğer Türkçe SP1 kurulabiliyorsa, İngilizce'ye geçtiğimde Service Pack'siz mi çalışacak?

Yani, Türkçe dil paketi kurulmuş bir Vista'da Türkçe SP mi indireceğim? Yoksa İngilizce mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bende normalde İngilizce olan Windows Vista Ultimate Build 6000 32-bit var. Geçenlerde yayınlanan Türkçe dil paketini indirip kurdum ve sistemi Türkçe'ye çevirdim.

Şimdi ben bu SP1 Beta'yı indirip kurmak istiyorum. İngilizce'sini mi indireceğim yoksa Türkçe'sini mi? Çünkü dediğim gibi, "görüntü dili" olarak İngilizce de var, Türkçe de var. Şu an o ayar Türkçe seçili, Windows Türkçe. Ama ben ola ki İngilizce'ye geçiverdim, ne olacak? Eğer Türkçe SP1 kurulabiliyorsa, İngilizce'ye geçtiğimde Service Pack'siz mi çalışacak?

Yani, Türkçe dil paketi kurulmuş bir Vista'da Türkçe SP mi indireceğim? Yoksa İngilizce mi?

ya dostum sen beni dinle pişman olmayacaksın sen kur verdiğim linkdeki 32 bit versiyonu sorun olursa karşındayım bişey olmaz diyorum dinle beni

• quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Bende normalde İngilizce olan Windows Vista Ultimate Build 6000 32-bit var. Geçenlerde yayınlanan Türkçe dil paketini indirip kurdum ve sistemi Türkçe'ye çevirdim.

ya dostum sen beni dinle pişman olmayacaksın sen kur verdiğim linkdeki 32 bit versiyonu sorun olursa karşındayım bişey olmaz diyorum dinle beni

Senin diğer konudaki mesajını sonradan okudum.

• bilgiler için teşekkürler
  • Öncelikle Herşey İçin Teşekkür Ederim.Bir Sorum Olucak.
    Bu Sağda altta Çıkan Yazı Ne Oluyor, Bu Devamlı Burda Mı Kalacak ??

WINDOWS VISTA SP1 BETA V275 İNCELEME. TÜRKÇE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Öncelikle Herşey İçin Teşekkür Ederim.Bir Sorum Olucak.

Emin değilim ama bu SP1 henüz Beta sürümü olduğu için o yazı çıkabilir.

Çünkü Vista'nın Beta / RC sürümlerinde de hatırladığım kadarıyla öyle bir ibâre vardı.
  • tv kartiniz varsa simdiden vista64sp1 e gecmeyin
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=18664732
    de yazim var
  • Arkadaşlar ben bu SP1 Beta Türkçe'yi kuramadım bir türlü.

Şimdi diğer bir konuda verilen Türkçe direk indirme adreslerinden indirdim. Açtım .exe'yi. Dosyaları ayıkladı. Sonra kurulum sihirbazına başladı. Yüklemeye çalıştığı sırada ise, o yeşil ilerleme çubuğu başlarda bir yerde durakladı. Uzun süre bekliyorum bekliyorum, devam etmiyor.

Vista Ultimate Türkçe dil paketi yüklenmiş (orjinali İngilizce) sürüm kullanıyorum.

Kuranlar nasıl kurdu acaba? Yukarıda uyarı vardı, 30 dakika veya daha uzun sürebilir diye. Ancak neredeyse 1.5 saat bekledim, yok, o noktadan sonra ilerlemiyor bir türlü.

Sizde de oluyor mu bu? Çok uzun beklemem mi gerek, yoksa sorun bende mi?
  • quote:

Arkadaşlar ben bu SP1 Beta Türkçe'yi kuramadım bir türlü.

Şimdi diğer bir konuda verilen Türkçe direk indirme adreslerinden indirdim. Açtım .exe'yi. Dosyaları ayıkladı. Sonra kurulum sihirbazına başladı. Yüklemeye çalıştığı sırada ise, o yeşil ilerleme çubuğu başlarda bir yerde durakladı. Uzun süre bekliyorum bekliyorum, devam etmiyor.

Vista Ultimate Türkçe dil paketi yüklenmiş (orjinali İngilizce) sürüm kullanıyorum.

Kuranlar nasıl kurdu acaba? Yukarıda uyarı vardı, 30 dakika veya daha uzun sürebilir diye. Ancak neredeyse 1.5 saat bekledim, yok, o noktadan sonra ilerlemiyor bir türlü.

Sizde de oluyor mu bu? Çok uzun beklemem mi gerek, yoksa sorun bende mi?

dostum diğer konumda ben yazmışdım zaten onu kurabilmen için en sağlıklı pc ne format at hiç bişi kurmadan temizken sp1 yükle sonra türkçede dil paketini indirirsin tamamdir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Öncelikle Herşey İçin Teşekkür Ederim.Bir Sorum Olucak.

Emin değilim ama bu SP1 henüz Beta sürümü olduğu için o yazı çıkabilir.

Çünkü Vista'nın Beta / RC sürümlerinde de hatırladığım kadarıyla öyle bir ibâre vardı.

henüz beta olduğu için böyle olması normal vistanın rc 1 ve rc2 de de böyle watermark ibareleri bulunuyordu.

• dil seçeneklerinden sadece ingilizce yüklesem servis pack 1 yükleyebilirmiyim.yoksa 36 dil seçenegini yüklemem gerekiyor mu?
  • hayir gerekmiyor, sadece ingilizceyi yukluyorsun.
    zaten dedigin gibi 36 dil yuklersek hd de boş yer kalmaz
  • birde şunu sorcam
    yazıldıgı gibi kapanması veya açılması hızlanıyormu.başka değişiklikler oluyormu?cevaplarsan sevindirirsin bizi
  • açılma kapanma hizini hatirlayamiycagim, deneyeli epey oldu, ama vista64 de daha once yaşadigim explorer problemleri yazildigi uzere duzelmişti.

o yuzden sp1 in full unun cikmasini sabirsizlikla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 20 Kasım 2007; 21:44:42 >
  • Arkadaşlar Vista 32 bit için olan linki biri bana pm den atabilir mi?
  • Performans farkı nasıl? Hissedilir bir düzelme oldu mu? Bazı siteler, yaptıkları testlerin sonucunda SP1'in Vista'da performans artışı bakımından yalan olduğunu belirtmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean
    Performans farkı nasıl? Hissedilir bir düzelme oldu mu? Bazı siteler, yaptıkları testlerin sonucunda SP1'in Vista'da performans artışı bakımından yalan olduğunu belirtmişler.

bi perf artışı hissetmedim, ama yukarilarda da yazildigi uzere explorer hatalari duzeldi.
  • İNGİLİZCE DİL SEÇENEGİNİ YÜKLEDİM AMA SERVİS PACK 1 YÜKLEMEDİ.UPLOAD ETTİM AMA SERVİS 1 ORTADA YOK
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.