Şimdi Ara

Windows Update sonrası internet aşırı yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yasal yani orijinal Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayar güncellemeleri otomatik yapıyor. internet gezgini olarak hem Google Chrome hem de Windows Edge mevcut ve her ikisini de kullanıyorum. Bu güne kadar hiç sorunla karşılaşmadım, herşey gayet sağlıklı çalışıyordu. Ancak bir kaç gün önce gerçekleşen güncelleme sonrası internet aşırı yavaşladı. Hem Chrome, hem de Edge öyle yavaşladı ki sayfalar ilk tıklamada beyaz ekranda donup kalıyor, ikinci tıklamada 2 ila 3 dakika bekleterek yavaş yavaş açılıyor, bir çok resim, video, gif vs. ise hiç çalışmıyor. F5 ile yenileme yapınca lütfedip açılıyor, bir başka sayfaya geçişte her şey yeniden başlıyor. 2 3 gündür bu durum artık çok canımı sıktı. Bunu yaşayan, konu hakkında bilgisi olan var mı? Sizde durum nasıldır?

Önemli not: Bilgisayarımda hiçbir illegal program olmadığı gibi güncel antivirüs ile korumalıdır. Abidik gubidik sitelere girmiyorum. Sadece ya işim ile ilgili sitelere veya haberler için internet gazetelerinin sitelerini ve son olarak da sosyal medya sitelerini ziyaret ediyorum.

İkinci not: Bilgisayar çalışmasında, internet harici programlarda hiçbir sorun yok, herşey stabil çalışıyor.

İlgi ve anlayışınıza şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 22 Ocak 2021; 13:22:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.