Şimdi Ara

Windows+tab kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eskiden bilgisayarımda home basic vardı şimdi ultimate yükledim windows+tab kombinasyonu sorunsuz çalışıyordu. Sonra nasıl becerdiysem devre dışı bırakmışım herhalde. Ayrı ayrı iki tuşta çalışıyor fakat windows+tab tuşuna basınca bir şey olmuyor nasıl düzeltebilirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: kmpela

Merhaba,
    Eskiden bilgisayarımda home basic vardı şimdi ultimate yükledim windows+tab kombinasyonu sorunsuz çalışıyordu. Sonra nasıl becerdiysem devre dışı bırakmışım herhalde. Ayrı ayrı iki tuşta çalışıyor fakat windows+tab tuşuna basınca bir şey olmuyor nasıl düzeltebilirim??

Windows + Tab Tuşu kombinasyondan kastın Açık olan pencereler arasında geçiş ise Kısayolu Win+ Tab değil Alt + Tab tuşudur. Birde öyle deneyiniz.

Yada

"Başlattan Arama Menüsü Var Oraya GeLip SORUN Yazınca Sorunları Bul Ve Çöz Adında Bişrşey Çıkacaktır. Onu tıklayıp Sorunlar Arasından AERO özelliğinde Sorun Varmı Yokmu Öğrenirsin. AYrıca Windows 7 Sorunları Otomatik Olarak Düzeltiyor." bu kısım alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 18 Ocak 2013; 17:07:54 >
  • quote:

Merhaba,

Windows7 ultimate'de Windows+Tab bi işe yaramıyor diye biliyorum ben.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_34971259/tm.htm sorunun çözümü ile ilgili olarak burada arkadaşlar paylaşımda bulunmuş işine yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamisaga

quote:

Merhaba,

Windows + Tab Tuşu kombinasyondan kastın Açık olan pencereler arasında geçiş ise Kısayolu Win+ Tab değil Alt + Tab tuşudur. Birde öyle deneyiniz.

Yada

"Başlattan Arama Menüsü Var Oraya GeLip SORUN Yazınca Sorunları Bul Ve Çöz Adında Bişrşey Çıkacaktır. Onu tıklayıp Sorunlar Arasından AERO özelliğinde Sorun Varmı Yokmu Öğrenirsin. AYrıca Windows 7 Sorunları Otomatik Olarak Düzeltiyor." bu kısım alıntıdır.

win + tab ile alt + tab farkli seyler... yani farkli gecisler sunuyor acik dosyalar arasi...

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_34971259/tm.htm sorunun çözümü ile ilgili olarak burada arkadaşlar paylaşımda bulunmuş işine yarayabilir.

sene 2009 da cozulmus bu problem..

iyi bi yontemmis...
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_34971259/tm.htm sorunun çözümü ile ilgili olarak burada arkadaşlar paylaşımda bulunmuş işine yarayabilir.

ilginc bisey daha

arkadas o yardimdan sonra bi daha da foruma ugramammis... 3 sene olmus

umarim halen hayattadir.. degilse de dualarimiz onunla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 arama butonları yok
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.