Şimdi Ara

Windows'ta iTunes sona yaklaşıyor: İşte yeni Apple uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows'ta iTunes sona yaklaşıyor: İşte yeni Apple uygulamaları
    Apple, Windows 10 ve 11 kullanıcıları için iTunes programını kullanımdan kaldırdı. iTunes’un yerine üç ayrı uygulama geldi; Apple Music, TV ve Aygıtlar. Bu uygulamalar Ocak 2023’te önizleme olarak kullanıma sunulmuştu ve Apple, o tarihten bu yana güncellemeler sundu. Bugün itibarıyla üç Windows uygulamasından da önizleme etiketi kaldırıldı.



    Ayrıca Bkz.Apple, iTunes için güvenlik güncellemesi yayınladı



    iTunes, üçe bölündü: Müzik, TV ve Aygıtlar



    Windows'ta iTunes sona yaklaşıyor: İşte yeni Apple uygulamaları
    ‌Apple Music‌ uygulaması, Windows kullanıcılarına iTunes Store satın alımları dahil olmak üzere iTunes arşivlerindeki müzikleri dinlemeleri ve yönetmeleri için bir yol sunuyor.



    ‌Apple TV‌ uygulaması kullanıcıların iTunes’dan film ve dizileri izlemesine ve yönetmesine olanak tanıyor. Her iki uygulama da Apple’ın yayın hizmetleri olan "Apple Music" ve Apple TV+'a erişim sağlıyor.



    Windows'ta iTunes sona yaklaşıyor: İşte yeni Apple uygulamaları
    Apple Devices uygulaması, bilgisayar kullanıcılarının iPhone ve iPad’lerini güncellemelerine, yedeklemelerine, geri yüklemelerine, yönetmelerine ve bilgisayarlarındaki içerikleri senkronize etmelerine olanak sağlıyor.



    Windows 10 ve üzeri gerektiriyor



    Bu uygulamaları kullanmak için Windows 10 veya 11 yüklü olması gerekiyor. Ayrıca iTunes’tan geçiş yapmak için üç uygulamanın da yüklenmesi gerekiyor. Uygulamalar yüklendikten sonra iTunes yalnızca podcast’lere ve sesli kitaplara erişmek için kullanılabiliyor. iTunes arşivi, ‌Apple Music‌ ve ‌Apple TV‌ uygulamaları tarafından kullanıldığı için silinmemesi öneriliyor. Windows 10’dan daha eski sürümü kullananlar ise iTunes programını kullanmaya devam edebilecek.




    Kaynak:https://support.apple.com/en-us/HT210384
    Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/02/07/apple-splits-itunes-for-windows/







  • saçmalık

  • Windows, macOS ve iOS'u her gün kullanıyorum. iTunes'a hiç ihtiyaç duymuyorum. Apple'ın yazılımda en geride kaldığı konu herhalde iTunes'tur.

  • Saçmalık, zaten tv uygulamasını kullanıyordum ve rezalet bir optimizasyona sahip bir de düzgün çalışan itunesi üçe bölüyolar yani üç tane sorunlu uygulamamız olacak.

  • Apple TV+ için iyi oldu çünkü en son PC'den tv.apple.com sitesini açtığımda tarayıcı max. 720p gösteriyordu. Gerçi Windows için Apple TV Preview uygulaması ilk sunulduğunda denemiştim. Uygulama yağ gibi akmıyordu ve video player'ı max. 720p gösteriyordu. Az önce Microsoft Store'un tanıtım sekmesinde gördüm ve yükledim. Bahsettiğim sorunları çözmüşler. Uygulama düzgün çalışıyor ve görüntü kalitesi de olması gerektiği gibi. Sonuç olarak uygulamaların 3'e ve bugları çözmeleri faydalı oldu.

  • Her şeyin, multimedyanın tek bir yerde olması gayet iyiydi bana kalırsa.

  • Windows 10'da bu lanet iTunes donmadan duramıyor. En az 1 kere donacak, görev yöneticisinden kapatıp yeniden açmadan da düzelmiyor.


    Bakalım bu haliyle nasıl olmuş.

  • iTunes mükemmel bir programdır. Çok kalitelidir. Nesinde geri kaldığını düşünüyorsunuz anlamıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.