Şimdi Ara

Windows sürümümü günceleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün Xbox game pass satın aldım ve uygulamasını kurmak için installer'ını indirdim.
    İnstaller'ını çalıştırdığımda windowsumun güncel olmadığını ve güncelemem gerektiğini söyleyerek beni otomatik bir şekilde Windows 10 Update Asistanına yönlendirdi. Burada Windows gerekli dosyaları yükledikten sonra hata verdi. Ne denersem deneyeyim olmadı.

Denediklerim:

gpedit.msc'yi kontrol etmek
    Regedit'i kontrol etmek
    Services.msc yi kontrol etmek
    Bilgisayarı güvenli modda başlatmak

Bu arada bende ülkenin %95'i gibi Windows'u korsan kullanıyorum fakat kmspico gibi yazılımların zararlı olduğunu düşündüğümden kurmadım bile. yani kmspico'dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Çözümünü bilen varmı? veya neyden kaynaklandığını

lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/uc0wjs

• Ülkenin %95’i korsan windows kullanıyor cümleniz biraz talihsiz olmuş. Zira 20 30 liraya bile windows 10 keyi satın alınabiliyor. O lisanlar için Oem lisans, satılması uygun değil vs deniliyor ama hiç olmamasından iyidir. Ki muhtemelen ms bu yüzden ses çıkartmıyor bu işe.

Sizin durumunuzda muhtemelen microsoft sunucularına bağlanmayı engelleyen bir yazılım kullandınız veya kullanıyorsunuz. Yaptığınız işlemi geri alıp tekrar deneyebilirsiniz. Ya da güvenlik duvarı ayarlarınızı ve host dosyanızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows yükleyememe
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.