Bildirim
Windows Remote Desktop
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
Arkadaşlar Windows Remote Desktop ile uzaktan bağlantı yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor.Var mı deneyen?Sanırım program uzaktan bağlantı için uygun değil?
Statik ıp vb bir şeyler var onun teferruatlı daha güzel daha işlevsel olduğu için onu kullanacaktım ama mecburen Teamviewer kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende team kullanıyorum fakat bilgisayar'ın açılış hızını etkiliyor bende direk Microsoft'un yazılımını kullanmak istiyorum.Sanırım kullanabilen yok.
quote:
Bende team kullanıyorum fakat bilgisayar'ın açılış hızını etkiliyor bende direk Microsoft'un yazılımını kullanmak istiyorum.Sanırım kullanabilen yok.
Dediğim gibi teferruatlı olduğu için yapamıyoruz,biri yardımcı olursa iyi olur
Ben sorunsuz kullanıyorum. Uygulamaya 1 yıldız verenler, çalışmıyor diyenler var ama ben IP, kullanıcı adı vs. doğru girince hemen çalıştı. -
-
Siz 192.168.X.X'den denemişiniz sanırım,biz Yerel Ağdan bahsetmiyoruz.Global iP ile uzak bağlantı yapmayı deniyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 22 Mart 2015; 20:47:12 > -
quote:
Siz 192.168.X.X'den denemişiniz sanırım,biz Yerel Ağdan bahsetmiyoruz.Global iP ile uzak bağlantı yapmayı deniyoruz.
Sadece ilk mesajı okudumGlobal ip konusunda bilgim yok.
-
quote:
Tamam işte dostum 88.xx.xx.xx ile olan IP'den bağlanıp kullanıcı adı, şifre yazıyorum, tak diye masaüstüm telefonuma geliyor. Yalnız bilgisayarına 3389 ile port açman gerekiyor, açmadıysan bağlanmıyor olabilir. -
Sorun orada port vs. açıldı fakat 0x4 hatası alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
quote:
Tamam işte dostum 88.xx.xx.xx ile olan IP'den bağlanıp kullanıcı adı, şifre yazıyorum, tak diye masaüstüm telefonuma geliyor. Yalnız bilgisayarına 3389 ile port açman gerekiyor, açmadıysan bağlanmıyor olabilir.
Bir dk ben şifre kullanmıyorum.Şifresiz olmuyor herhalde. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
quote:
Tamam işte dostum 88.xx.xx.xx ile olan IP'den bağlanıp kullanıcı adı, şifre yazıyorum, tak diye masaüstüm telefonuma geliyor. Yalnız bilgisayarına 3389 ile port açman gerekiyor, açmadıysan bağlanmıyor olabilir.
Bir dk ben şifre kullanmıyorum.Şifresiz olmuyor herhalde.
Şifresiz Remote Desktop mümkün değil maalesef
-
İlla şifresiz girme vardır ona bir bakayım. -
ststik yada dinamik ip'yi modem alır, daha sonra modemini ağdaki Smart tv, bilgisayar ve diğer cihazlara (genelde 192.168.xxx) ip dağıtır. Aynı ağda iseniz 192'li (yada hangi ipyi aldı ise) o cihaza bağlanabilirsiniz.
Fakat başka biryeden bağlanacaksınız modeminizin aldığı (google ip nedir diye aratın internete çıktığınız ıp'yi öğrenirsiniz.) IP ile bağlanmanız gerekiyor.
Mesala modeminiz 95.0.98.xxx diye bir IP'si var. Bu sizin internete çıktığınız IP'dir.
Bilgisayarınızın da (yada hangi cihazsa)192.168.30.3 IP'sini modem veriyor.
Modeminizden port yönlendirme ayarlarından TCP&UDP seçeneğini seçiyoruz. Portlar bölümünün ikisine de 3389 yazıyoruz. Kullandığınız uygulama farklı portu kullanıyorsa onu bulmanız gerekiyor. Hedef IP'ye de bilgisayarınızın IP'sini yazıyorsunuz (Örnek 192.168.30.3).
Şimdi uzaktaki birisi size uzak masaüstü bağlanmak istediği zaman önce 95.0.98.xxx (operatöre göre farklı olacaktır) e bağlanmak için istem gönderiyor. Bu istemi modeminiz karşılıyor ve port yönlendirme ayarlarına bakıyor, eğer yönlendirme yapılmışsa erişimi yönlendirilen bilgisayar gönderiyor. (google uzak masa üstü modem port yönlendirme yazarsanız bulursunuz. Remote desktop hangi portu kullanıyor bulmanız lazım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinibilen -- 23 Mart 2015; 17:09:27 >
-
Hocam hepsini yapmıştım sıkıntı yoktu.Tek sıkıntı bağlanamamdı bugün onu çözdüm.Kendim nasıl yaptığımıda bilmiyorum.Şifresiz'de sıkıntı çıkarıyordu onu da hallettim sıkıntı yok.
Şifresiz + programsız(3.parti) giriş yapıyorum artık.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X