Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

@
    quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

Bir buçuk senedir şu lanet olası lumia 925i kullanıyorum. Sözde akıllı telefon bu bildiğiniz. Paypal kart başvurusu için 3 farklı tarayıcıda tc numara yazmaya çalışıyorum yazmıyor. Her türlü programdan atıyor, şarj desen yerlerde, hoparlör kalitesi 0, ilk aldığımızda kaç ay whatsapp bildirim sorunu face bildirim sorunu çektik. Bu uygulamalar hala ios ve androide göre çöp.Youtube zaten yok. Aldığım paranın yarı fiyatına düştü telefon satmak istesen. Ama ekranı iyiymiş ve sağlam telefonmuş alıp ekranına bakıp da yere düşürecekseniz sadece ideal bir telefon. Çıldırmak üzereyim artık! Daha neler sayılır da. Ah eşek kafam 1200e iphone 4s alsam şimdi rahat rahat her işimi hallederdim.

Düzenleme: Bana Lumia 925 konusunda inanmayan arkadaşlar telefonun ana konusuna girip son birkaç sayfaya dahi göz atsalar sıkıntıları görürler. Sayfanın yarısından fazlası sorun ve garanti mesajı.

selam kaano12 hocam aynı sorunlara benzer bende yaşadım 7 ay kullandım 18.05.2015 de servise yolladım 20 iş günü doldu şimdi cihaz değişimi için yurt dışından sipariş edildi bekliyoruz kesinlikle lumia 925 konusunda sana hak veriyorum bende bu modeli almakla hata ettim batarya çabuk bitiyor acayip batarya sömürüyor en sonunda kurtuldum o arızalı telefondan arkadaşım

Ben bi kaç kere arka kapağı açtığım için garanti kapsamı dışına çıkmıştır. Ondan hiç uğraşmıycam. Sizin için hayırlısı olsun hocam. İsteyebiliyorsanız para iadesi isteyin. Öyle bir hakkınız vardı herhalde. Beni 2 ay beklettiler cihaz gelicek diye aradım sert konuştum almıştım para iadesini.

Vallaha hocam para iadesi istedim ilk başta yok mok biz para iadesi yapamıyoruz filan dediler o değişim cihazı istedim tamam dediler onayladılar telesrvisde 1 gün sonra onayı gördü biraz sert çıkışınca
    Gördüler neyse hallettik iste salı günü vermişler siparişi bekliyoruz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de L925 kullaniyorum saydigin sikintilarin cogunu cekiyorum, sonuna kadar haklisin fakat imzanda neden L925 'Gordugunden daha fazlasi' yaziyor onu anlamadim, cok celiskili olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey android içinde geçertli. Sony xperia aldım bin pişmanım. İos forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potenciest

Ben de L925 kullaniyorum saydigin sikintilarin cogunu cekiyorum, sonuna kadar haklisin fakat imzanda neden L925 'Gordugunden daha fazlasi' yaziyor onu anlamadim, cok celiskili olmus

Çünkü herkes öldürür sevdiğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet= +500tl wp ye verilmez, tam anne baba telefonu ama aslında onlarada yazık edersiniz. Ben "herşeyi unutun Windows mobile 10 geliyor" başlığına olumsuzlukları yazdım hala daha bana yapılan hakaretlerin aşağılamaların sebebini çözemedim, bizim bu millet parasıyla, oyuyla kısacası kafa yapısıyla sürünmeye mahkum. Amerika da, avrupa da 25$ olan telefona 500 tl verip hala savunuyorlar.

• Bana göre de Android'le Windows uyumsuzluğudan gına geldi. Zevkime göre adamakıllı bir dizüstü ve birkaç istediğim uygulama olsa hiç düşünmeden bi Lumia 930 alır, Windows 10 ekosisteminde keyfime bakarım. Ama yok, premium segmentte rMBP ile yarışacak bir tek XPS 15 var o da karbon-fiber kasa. Windows 10 Mobile desen sonbahar falan deniyor ve hala baya yolu olan bir sistem. Bütün bunların üstüne bir de birkaç banka vs. uygulamalarının eksikliği beni direk daha önce olumlu tecrübeyle bıraktığım Apple'a itiyor.
  • TeamAnimus kullanıcısına yanıt
    xps 15 yerine surface 3 pro da gayet iyi.(ekran boyutu sorun degilse)
  • Telefonla mı doğdunuz oğlum? Beğenmeyen değiştirsin,laf kalabalığını bıraksın:) tiki ergenler gibi vık vık ötmeye gerek yok.Her telefonun,her sistemin kendine göre alıcısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Sadece whatsapp, facebook, twitter ve arama için kullanılacaksa WP en iyi telefon. Hızlı ve sorunsuz.

Ancak az bir şey uygulama kullanayım dersen sıkıntı başlıyor, meşhur uygulamaların hepsi sorunlu, eksik ve beta veya hiç yok.

zaten facebook wp uygulamasi facebook mobil siteden daha kotu.(ie kafasina gore kapanabilir) whatsapp ne yapacagi belli olmuyor. cani isterse bildirim gonderir. twitter hakkinda bilgim yok.

sadece arama yapmak icin alacaksaniz wp onerebilirim
  • whatsapp,line,swarm,6tag,facebookun messengerı sorunsuz bildirim geliyor.Bazı kişiler nasıl kullanıyor belli değil.Bu uygulamalar güzel ama diğer uygulamalarda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 19 Haziran 2015; 13:10:27 >
  • Bana hediye et kurtul dostum rahatla
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki aradığım hibrit bir cihaz değil, ama Microsoft, Surface 3 tarzında bir dizüstü bilgisayar yapsa hiç düşünmeden atlarım. Panos Panay ve ekibi mükemmel işler çıkarıyor donanım kalitesi ve dayanabilirlik kısmında

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Senin kullandigin gercek wp degil. Gercek wp 2009da oldu.yerine yossi koheni gecirdiler ondan boyle sacmaliklar yasiyorsun.

Saka bir yana windowsa10 cikana kadar wp telefon almam aldirmam. Windows10dan sonra bir iki inceler, isime yarayan uygulamalari magazasina getirebilmisse denerim.

Eskidendi 1000 liraya kadar wp ondan sonra android laflari. 600 liraya wpden daha stabil calisan telefonlar var artik.

600 tl ye wp den daha stabil olan hangi telefon muş. amma sallamışsın. wp zaten 500 tl. en yakın rakip gmd ki bende var. leş bir telefon. ben 820 kullanıcısıyım. wp cidden hızlı bir sistem. bebe değilsen ne isteyip yapamıyorsun wp de söyle yardım edelim. whats var,face var,twt var,tumblr var.gps gayet güzel, bütün banka uygulamaları var. telefon işte arkadaşım 5 inç den ne bekliyorsun. bu bilgisayar değil telefon. kasmasın,bozulmasın,şarjı uzun gitsin,gps i iyi olsun tamam işte. geri kalanı için netbook veya tablet alacaksın.

• vakıfbank uygulaması ve hopi gel artık. Sırf bu yüzden yeni tel bakıyorum.

• Facebook da sorun yok diyen tayfa haber akışının en yeniler olarak değiştirilemediğinin farkında değiller heralde. Bir gün oncesinin paylaşımını gösteriyor haber akışında.

Whatsapp ın şarjı içtiğine belirtmem lazım.

• Ben Lumia 1520 kullanıyorum, hiçbir sorunla da karşılaşmadım bugüne kadar. Şarjı bile tek başına kafa tutar Android ve iOS cihazlara. Evet, YouTube falan bile yok. Bu Microsoft'un suçu değil, Google uygulama yapmıyor Windows Phone'a. Windows 10 ile birlikte portlama özelliği gelecek ve uygulama sorunu diye bir şey kalmayacak. Zaten stabilite konusunda hiçbir sorunu yok bu cihazların, şarj 10 numara, kameralar güzel.

• 525 kullanıyorum. Pc de Mobilde, şuanda Windows 10 Teknik sürüme sahip. Ben bile bu sıkıntılı sürümler de, sabırla sistemin iyileştiğini görüyorum, pc ile mobil senkronizasyonu bence çok iyi, zamanla mağaza konusunun geliştiğini görüyoruz, evet yavaş gelişiyor, yalan söyleyemem, ama Windows 10 ile birçok sorunu telefi ettiklerini görüyoruz. Evet rakiplerine göre geriden geliyor olabilir, ama yavaş yavaş düzelecek. Benim mağaza ile işim yok ! Pc Mobil senkronizasyonu ve Microsoft uygulamalarının stabil çalışması yeterli. Sosyal uygulama olarak İnstagram yerine 6tag Youtube için v.s alternatifler var. Yani tamam eleştirilere hak vermek lazım, ama bunun için bence Windows 10 Sisteminin tamamlanmasını, bekleyin. Kullanmak istemeyen buyursun, diğer platformları denesin bizzat denedim ve benim için en iyisi bu, burada yok pişman oldum yok, kırıp atmak istiyorum, gibi ergence yazılara gerek yok ! İstemeyen almasın zorla kullandırtan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Potenciest

Ben de L925 kullaniyorum saydigin sikintilarin cogunu cekiyorum, sonuna kadar haklisin fakat imzanda neden L925 'Gordugunden daha fazlasi' yaziyor onu anlamadim, cok celiskili olmus

Dediğim gibi foruma fazla girmiyorum. İlk aldığımıida koymuştum duruyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Senin kullandigin gercek wp degil. Gercek wp 2009da oldu.yerine yossi koheni gecirdiler ondan boyle sacmaliklar yasiyorsun.

Saka bir yana windowsa10 cikana kadar wp telefon almam aldirmam. Windows10dan sonra bir iki inceler, isime yarayan uygulamalari magazasina getirebilmisse denerim.

Eskidendi 1000 liraya kadar wp ondan sonra android laflari. 600 liraya wpden daha stabil calisan telefonlar var artik.

600 tl ye wp den daha stabil olan hangi telefon muş. amma sallamışsın. wp zaten 500 tl. en yakın rakip gmd ki bende var. leş bir telefon. ben 820 kullanıcısıyım. wp cidden hızlı bir sistem. bebe değilsen ne isteyip yapamıyorsun wp de söyle yardım edelim. whats var,face var,twt var,tumblr var.gps gayet güzel, bütün banka uygulamaları var. telefon işte arkadaşım 5 inç den ne bekliyorsun. bu bilgisayar değil telefon. kasmasın,bozulmasın,şarjı uzun gitsin,gps i iyi olsun tamam işte. geri kalanı için netbook veya tablet alacaksın.

Ben söyleym. Pegasustan bilet tarihine bile bakamıyorsun. Para verip Chromox almıştım tarayıcı olarak ie chromox maxtan mı ne bide o var. 3 de yazı yazamıyorsun boşluğa. Randevu alamıyorsun. Kamerası rezil ötesi. Allahtan makine aldım yoksa bunun kamerası öldürür adamı.

• +1 Almayın, aldırmayın. Artık 500-600 liraya gayet iyi android telefonlar bulunabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.