Şimdi Ara

Windows Phone Batıyor Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uygulamalarda hala eksığı var 1.5 sene önce WPden Androide geçtiğim sıralarda gelişecek gelişecek denip duruyordu. Gelişecek gelişecek bekleyin..
  • Surface Phone geliyormuş beyler ne batması,full w10 destekli x86 tabanlı üst seviye bir cihaz geliyor.nete goruntuler duşmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoftun gözünde şuan mobil platform hobi gibi birşey. Ben telefona para vermedim işletim sistemine 700lira verdim(L735 kullanıyorum). İşletim sistemi bu kadar harika olmasa bende babam gibi lg g2 tercih edebilirdim veya annem gibi z serisine yönelecektim. WP store'a biraz daha önem verip reklam yapması lazım, kullanıcı kitlesini arttırdığı taktirde hobiden çıkıp iddaalı bir marka olacağına inanıyorum. Sadece insanlara, bakın bu wp daha stabil daha kullanışlı tarzında büyük bir tanıtım yapması şart. Kitle sayısı arttırılmalı mağazada da bir kaç proğram üzerinde çalışılmalı. Snapchat instagram gibi yani bir elin parmağını bile geçmiyor bu proğramlar diyebiliriz...
  • Bu uzun süredir merak edilen birşey ama yazılım konusunda Android'e yenilmediler. İş dünyasın da halen kullanılan Microsoft destekli yazılımlar Microsoft'tu ayakta tutar. Mobile dünyasında ise kendilerine alt şirket olarak,Nokia'yı seçtiler. Lumia'nın şu an az kullanılan cihaz olması,onun batacağı ve ya biteceği anlamına gelmez. Microsoft Ar-Ge çalışmalarını yapıyordur. Bence şu an piyasayı analiz ediyor. Gelecekte çok iddialı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

Surface Phone geliyormuş beyler ne batması,full w10 destekli x86 tabanlı üst seviye bir cihaz geliyor.nete goruntuler duşmuş.

O nasıl olacak telefon tablet karışımı bir şey mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Sayılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam WP Gerçekten Çok Karışık WP Sadece Genç Kesime Hitap Ediyor Ben Bile İlk Aldığımda Acayip Zorlandım 3 Güne Komple Öğrendim Ancak Wp Bu Ve Bunun Gibi Sorunları Aşarsa Nokia yı Gelecekte Büyük Bir Milyarderlik Bekleyebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.