Şimdi Ara

Windows Phone 8 / Mobile 10 Mağaza ANA Konu (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.442
Cevap
98
Favori
363.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Nimbuzz 2.3.0.0

www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/nimbuzz/dbff9b0e-7c9d-4914-b56a-9d6052a9a7c2

Windows Phone 8 / Mobile 10 Mağaza ANA Konu

Nimbuzz uygulamayı geliştirmeme kararı almış windows mobil için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Ekim 2015; 20:55:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HERE City Lens 2.6.111.1

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/here-city-lens/9wzdncrfhw6f

HERE City Lens etrafınızdakileri fark etmenin yepyeni bir yoludur. Telefonunuzu basitçe fotoğraf çeker gibi kaldırdığınızda, HERE City Lens en iyi mağazaları, restoranları ve ilgi çekici noktaları doğrudan ekranınızda görüntüler. Bir yeri önceden aramak ya da çalışma saatleri, incelemeler ve yol tarifi gibi daha fazla bilgiye ulaşmak için ilgili yere dokunun. Bir yeri daha sonra uğramak ya da paylaşmak üzere bile kaydedebilirsiniz. Artık güzel bir kafe bulmak için sokak sokak dolaşmanıza gerek yok. Sokak tabelası aramanıza da gerek kalmadı. HERE City Lens sayesinde etrafınızdakileri kendi bakış açınızdan görürsünüz. Harika yerler bulmak hiç bu kadar kolay ya da doğal olmamıştı.

• Lumia Refocus 1.1.4.7

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/lumia-refocus/9wzdncrfhvbz

"Lumia Amber veya daha sonra piyasaya çıkan yazılım güncellemesi gerektirir. Lumia Refocus, fotoğraf çektikten sonra odak nesnenizi seçmenizi sağlar. Lumia Refocus, fotoğraflarınızda derinliği görüntülemenizi ve odak noktasını sonradan seçmenize imkan tanıdığı için öznelerin yakın çekimlerini gerçekleştirmek için idealdir. Hepsi odaklı ve Rengi öne çıkarma gibi mükemmel efektler de ekleyebilirsiniz.

İstediğiniz işlemleri uyguladıktan sonra interaktif Refocus fotoğraflarınızı Facebook, Twitter vb. sosyal medyalar veya e-posta ve mesajlaşma yoluyla paylaşın – tek ihtiyacınız olan bir OneDrive hesabı. Uygulama önce fotoğraflarınızı OneDrive'a yükler ve üzerinde istedikleri gibi değişiklik yapabilmeleri ve odağı değiştirebilmeleri için arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir bağlantı oluşturur.

Refocus fotoğraflarınızı WiFi veya bir mobil veri bağlantısı ile paylaşabilirsiniz ancak önce mobil ağ operatörünüzün veri ücretlerini kontrol ettiğinizden emin olun.

Telefonunuz için en son yazılım güncellemelerini almak için Ayarlar > Telefon güncelleme seçeneğine gidin. Daha fazla bilgiyi nokia.com/lumia-update adresinde de bulabilirsiniz.

Lumia'ya özel"

• VLC for Windows Phone 1.8.4 / 2015.1014.1606.0

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/vlc-for-windows-phone/9wzdncrcv5tl

• Birkaç favori uygulamam:

Core Music Player (En iyi müzik çalar, Türkçe'ye ben çevirdim)https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/core-music-player/9wzdncrcvllr
    SongArc (Severek oynadığım çok zevkli bir oyun)
    www.microsoft.com
    We are sorry, the page you requested cannot be found
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/songarc/9wzdncrfhzqb

Metro File Manager (En iyi dosya yöneticisi)https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/metro-file-manager/9wzdncrfhzqz
    #1 ToolKit (İçinde bir sürü araç bulunduran uygulama)
    www.microsoft.com
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/1-toolkit/9wzdncrfhvzd

Moovit (Toplu taşıma uygulaması)https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/moovit/9wzdncrfhzk0

Bu da ekstra olsun sadece PC için gelişmiş PDF uygulaması: Drawboard PDF (PDF üzerinde çizim vs yapılabiliyor)
    Microsoft Store
    Drawboard PDF - Read, edit, annotate Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/drawboard-pdf/9wzdncrfhwqt

• FB Pages Manager 2.4.0.1

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/fb-pages-manager/9wzdncrfj9n7

FB Pages Manager PRO

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/fb-pages-manager-pro/9wzdncrcv6x8

FB Pages Manager tüm Facebook sayfalarınızı yönetebileceğiniz kullanışlı bir Windows Phone uygulamasıdır.

Bu uygulama sayesinde sayfalarınızda yeni içerik paylaşabilir, silebilir, fotoğraf yükleeybilir, mesaj gönderip alabilir, paylaşımlarınıza yorum yapabilirsiniz.
    Sayfanıza dair istatistikleri görebilir, beğenenleri ve beğenmekten vazgeçenleri görebilirsiniz.
    Kısacası, bilgisayarınızla yapabileceğiniz birçok şeyi uygulamamız aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Sayfalarınızı başlangıç ekranına ekleyebilir, uygulamayı açmadan da bildirimlerden haberdar olabilirsiniz.

Telefonunuzun tema rengini veya Facebook rengini de uygulamada kullanabilirsiniz.

• Straw 2.3.1.0

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/straw/9wzdncrdf48g

• The Tribez & Castlez

www.microsoft.com/tr-tr/store/games/the-tribez-castlez/9nblgggzvm23

• Bir yerde real racing 3 gelicek diye okumuştum sordum forum birine mağazada yok dedi bende baktım yok sizce gelirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam kolay gelsin bir sorum olacaktı, dualingo harici dil öğrenmek için uygulamalar mevcut mu ?
  • Yok galiba. Hatırlamıyorum. Görürsem söylerim.

• 512 mb ram li lumia cihazlar için seri çalışan müzik çalar uygulaması arıyorum. Lumia 720 kullanıyorum. Loco music player dışında seri çalışan bulamadım ama uygulama zamanla yavaşlıyor. Uygulama arası geçişlerdeki çökmeleri hiç söylemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.microsoft.com
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/english-with-lingualeo/9wzdncrfj09c
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

512 mb ram li lumia cihazlar için seri çalışan müzik çalar uygulaması arıyorum. Lumia 720 kullanıyorum. Loco music player dışında seri çalışan bulamadım ama uygulama zamanla yavaşlıyor. Uygulama arası geçişlerdeki çökmeleri hiç söylemiyorum.

512 mb ramın kaderi sanırım. uygulamalar 5-6 sam,niyede açılıyor. sık sık çöküyor.arka planda çalışmıyor . w10 gelmeden böyleyse w10 dan sonra daha da hantallaşır.

• Player for GMusic 1.0.0.7

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/player-for-gmusic/9nblggh1jp6q 7 lira.

• Last Run: Dead Zombie Shooter - Combat Modern FPS

www.microsoft.com/tr-tr/store/games/last-run-dead-zombie-shooter-combat-modern-fps/9nblggh1z1z8

www.youtube.com/watch?v=ZF6S4MCePUM

• HERE Transit 5.5.166.1

www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/here-transit/adfdad16-b54a-4ec3-b11e-66bd691be4e6

HERE Transit ile istediğiniz yere otobüsle, trenle veya metroyla gitmek çok kolay. Toplu taşıma kullanma biçiminizi değiştirin, kolayca rotaları, kalkış ve varış saatlerini karşılaştırın, her rota seçeneği için yürüme mesafesini hesaplayın. 760'ın üzerinde şehirde dünya çapında kullanılabilen ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek tek toplu taşıma uygulamasıdır.

Önemli Özellikler
    -Seyahatinizi erkenden planlayın: Rota seçeneklerini, varış ve gidiş tarihlerini, değişiklikleri ve yürüme mesafesini karşılaştırın
    -Yolcuğunuzun her anına ait detayları görüntüleyin
    -Daha iyi bir kişisel deneyim için yürüme hızınızı, tercih ettiğiniz yürüme mesafesini, yapılan değişikliklerin sayısını ve ulaşım modlarını özelleştirin.
    -Daha iyi uyum sağlamak için LiveSight ile yakınlardaki noktalara göz atın
    -Harita ve liste görünümünde yerleşik, adım adım yürüme tarifleriyle gideceğiniz yere ulaşın
    -Tek bir dokunuşla favorilerinize bakın. Diğer HERE uygulamalarından ve here.com'dan favori ekleyip düzenleyebilirsiniz.
    -Yakınlarda ekranındaki bir istasyona uzun süreli basarak seyahatiniz için tarifleri almaya başlayın
    -Transit yol tariflerine kolay erişim için sık kullanılan varış noktalarını Başlangıç ekranınıza sabitleyin
    -En son ulaşım bilgilerini içeren kablosuz bağlantı gerektirmeyen güncellemeler

LiveSight için pusulalı Windows Phone gerekir

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.