Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
411.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en azından şu vpn ile ilgili kısmı küçük bir güncelleme paketi yapıp yollasalardı da keyfimiz yerine gelseydi.
    wifi dns oluyor da 3g'de olunca sıkıntı.
  • Windows 8.1 için yazılan uygulamalar 8'de çalışmayacakmış doğru mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihc

    Yeni gelecek özellikler güzel, ama o kadar abartacak kadar bişey yok bence. Akıllı telefonda zaten olması gereken özellikleri çok büyük yenilikmiş gibi sunmayı da microsofta yakıştıramıyorum açıkçası. Çok büyük firma, dünyanın en büyük yazılım firması, bu kadar uzun süre bekledikten sonra gelen özellikler çok çok az bence. cortana yı saymıyorum zaten ingilizce altyapı olduğu için bizim kullanımımız açısından çok verimli olacağını düşünmüyorum.
    sd karta program yükleme gibi hepimizi çok rahatlatacak bir özellik yok mesela gelmedi.
    notification center 2 yıl sürdü gelmesi. bu hızla giderse 2 yıl sonrada uygulamaları sd karta kurma ihtimalimiz olur, belki 5-6 yıl sonra opera browser falan gelir, belki bi gün dns ayarlama şansımız olur.
    720 kullanıyorum, nokia'ya hayran biri olduğum için aldım, ama windows platformunun gelişmesi için bi 8-9 yıla ihtiyaç var, belki bi on yıl sonra yeniden bi wp alırım.


    Konudaki en saçma yorum olmaya aday ironi değilse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet,doğru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

    Windows 8.1 için yazılan uygulamalar 8'de çalışmayacakmış doğru mu?

    Doğru. Fakat bütün cihazlar 8.1 güncellemesi alacağı için önemsiz bir konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 3 karo desteği ile ilgili kesin bilgi 4.5" üstü ekranlara geleceği mi ? Twitterdan tüm cihazların alacağını felan söylemiş Microsoft. Tam kesin bilgi nedir arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu unlock olayı nasıl olacak ? Yine unlock edip bedava uygulama kurabilecek miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyapı kısmında çok fazla yenilik olacağı için zaten çalışması pek mümkün değil.(ancak yeni özellikler kullanılmaz ise çalışır)

    ayrıca yeni gelişmeler ile masaüstü yazılıma odaklı çalışanların da mobil yazılım yapması çok kolay olacak. çünkü platformlar arası tam uyum söz konusu ve derlemeyi yazılım editörü bizzat kendi yapacak.

    şuan win8 ile zaten facebook vb gibi uygulalamarı aynı mobil versiyonda olduğu gibi bilgisayarda kullanabiliyoruz. bunun tam tersini ve çok daha geniş bir uygulama havuzunu düşünün. bir anda yüzbinlerde uygulama mağazaya giriş yapabilecek. (sadece yazılımcılar tarafından yapılacak küçük update ile. bu update yazılımın mobilde kullanacağı donanımları ve arayüz yerleşimini içerecek.1-2 gün süren bir çalışma ile sonuçlanabilecek basitlikte)
  • Kaydırma ile uygulama kapatma kesin geldi mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CassiusClay54 C kullanıcısına yanıt
    Evet,tüm cihazlar geleceği yayınlandı twitter'dan
  • Sağolasan MR.H :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sdk ve uygulama uzantıları değişeceği için hiçbir şekilde çalışamaz.
  • uygulama uzantılarının bir anda değişmesi sorun yaratacağından final sürümünde de .xap uzantı desteklenir, daha sonra gelen ara update ile tamamen kaldırılır gibi geliyor bana. SDK'yı incelemediğim için henüz neler engel oluşturur bu duruma bilmiyorum.
  • Windows Phone 8 uygulamaları 8.1 de çalışacak ,8.1 uygulamaları ise 8.0 da çalışmayacak. Şuanda mağazanın tamamı Windows Phone 8.1 ile uyumlu hale getirildi yani herhangi bir sorun söz konusu değil.
  • Arada bir ' ya nasip' diyerek güncellemeyi denetleyenler ?

    bi ben değilimdir herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Günün her saati

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkürler, işim gereği sık sık uzak masaüstü bağlantısı yapmam gerekiyor ve bağlantılar sırasında sık sık dos komutlarından faydalanıyorum, bunun için sormuştum. Paylaşım olayını ise bir fotoyu instagram gibi ağlarda kolayca birkaç tıkla paylaşabiliyormuyuz diye sordum, malum ilk windows phone deneyimim olacak, neyse çok teşekkür ederim.

    Ayrıca şu konu hakkında da görüşlerinizi almak istiyorum, şöyle sistem gmail üzerinden çalışan kurum mail kutumuz ile entegre olabilir mi, olabilir diye düşünüyorum ama sorun çıksın istemem, bir diğer konu teamviewer tarzı uygulamalar sorunsuz çalışıyormu?, bunlarda çok önemli benim için, anlayacağınız bu cihazı iş odaklı kullanacağım ve iyi performans alabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 3 Nisan 2014; 16:31:19 >
  • 10 Nisanda turpun büyüğü geliyor...
  • 8.1 SDK kullanarak, 8.0 SDK yapısına uygun (yani 8.1 için güncellenmiş yada geliştirilmiş olmasına rağmen 8.0 ile de sorunsuz çalışabilecek) uygulamalar için özel bir düzenleme olabilir. Kesinlikle çalışmaz, çalışmayacak demek için final sürümünün yayınlanması gerekir. Özel durum ve uygulamalarda bu değişebilir. (Şebeke, üretici ve kurumsal uygulamalarda özellikle)

    .NET altyapısında X işlemi birden çok farklı kod dizimi kullanarak yapabildiğimiz için bu değişkenlik gösterebilir. Önemli olan SDK yapısıdır, nelere izin verdiğidir.

    Ayrıca ben uygulamayı 7-13 nisan tarihlerinde bekliyorum. Kendimi 14 Nisan'da güncellenecekmiş gibi alıştırıyorum. Hazır olmasına rağmen sunmamasının bir nedeni de build süresince son geri beslemeleri toplayacak olmaları ve hayati hataları düzeltip sunmak istemeleri diye düşünüyorum. Daha da gecikebilir yani :(




  • Htc ve Nokia hariç diğer cihazlar için tuşlarının titreşimini kapatma seçeneği geldi mi? Malum şarj düşmanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 3 Nisan 2014; 16:46:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.