Şimdi Ara

windows movie maker sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows movie maker da yanda video geçişleri ve efekt gibi seçenekleri nasıl geri getiririz?yardım ederseniz sevinirim!!!

• Programın alt barında film şeridiniz göster butonuna tıkla gelecektir.
  • arkadaşlar bana movie maker dışında ücretsiz film hazırlayabileceğim resim+vidyo programı söylermisiniz maker problemli kullanılmıyor hata veriyor kendini kapatıyor
  • sağolun fakat bana maker gibi aynı özelliklerde lazım resim koycam müzik vidyo film hazırlıycam jenerik yazı efekt free olmalı
  • ya ben diyorumki movie maker diyorum.yani windowsla tümleşik geleni diyorum.siz bana kalmış başka programlar öneriyorsunuzu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Programın alt barında film şeridiniz göster butonuna tıkla gelecektir.

arkadaşım bu dediğin film şeridini gösterir birde zaman çizelgesi vardır.ben onun üstündeki video geçişleri,efektleri olan bar sekmesini istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulead Photo Express sorunu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda_0640

quote:

arkadaşım bu dediğin film şeridini gösterir birde zaman çizelgesi vardır.ben onun üstündeki video geçişleri,efektleri olan bar sekmesini istiyorum.

İyi de niye ban yapıyosun,arkadaş yardım etmek istemiş sadece,kötü bir niyet yok ortada...

İstediğin seçenekleri açmak için yukarıdan "görevler" e tıklaman lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

quote:

quote:

İyi de niye ban yapıyosun,arkadaş yardım etmek istemiş sadece,kötü bir niyet yok ortada...

İstediğin seçenekleri açmak için yukarıdan "görevler" e tıklaman lazım...

peki arkadaşım görevler sekmesi nerdeeeee???

• Bende "görevler" sekmesi var yukarıda araç çubuğunda.Tıkladığım zaman gizleniyor,bir daha tıkladığımda tekrar aktif oluyor...
  • quote:

Bende "görevler" sekmesi var yukarıda araç çubuğunda.Tıkladığım zaman gizleniyor,bir daha tıkladığımda tekrar aktif oluyor...

kardeş bu allahın belası sekme nerde lütfen söylermisin?
  • Yukarıya bakarsan kolleksiyonlar yazan yerin yanında onu tıkla yapacağın işlemler için sol tarafta sana bir pencere açacak oradan video geçiş efekt vs. herşeyi yapabilirsin. Ama sana tavsiyem movie makera fazla güvenme zamanında çok fazla projemi mahvetti. Şimdi diğer programlarla çalışıyorum. Yine de karar senin.

windows movie maker sorunu

quote:

quote:

Bende "görevler" sekmesi var yukarıda araç çubuğunda.Tıkladığım zaman gizleniyor,bir daha tıkladığımda tekrar aktif oluyor...

kardeş bu allahın belası sekme nerde lütfen söylermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 16 Eylül 2007; 12:39:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.