Şimdi Ara

Windows Movie Maker'ı Çalıştırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce format attım 32 bir pro win7 kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Sonra windows movie maker ı kurdum. Normalde çok düşük bir gereksinimler çalışan ek program bilindiği gibi. Ama şu uyarıyı alıyorum.

Sonra destek bölümünde şu yazıyı gördüm. ''Yalnızca DirectX 9 destekleyen bir grafik kartı bir Windows 7 veya Windows Server 2008 R2 tabanlı bir bilgisayarda yüklendiğinde Windows Movie Maker 2012 başlatılamıyor''.
    Ama daha önce bu sistemle çok kez kullandım movie maker'ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Bir hafta önce format attım 32 bir pro win7 kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Sonra windows movie maker ı kurdum. Normalde çok düşük bir gereksinimler çalışan ek program bilindiği gibi. Ama şu uyarıyı alıyorum.

Sonra destek bölümünde şu yazıyı gördüm. ''Yalnızca DirectX 9 destekleyen bir grafik kartı bir Windows 7 veya Windows Server 2008 R2 tabanlı bir bilgisayarda yüklendiğinde Windows Movie Maker 2012 başlatılamıyor''.
    Ama daha önce bu sistemle çok kez kullandım movie maker'ı.

Silin Tekrar Yükleyin.

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/features/movie-maker?SignedIn=1

Ya da

Temel Parçalar'ı ayrıca aşağıdaki bağlantıdan kurmayı deneyin:

http://windowslivehelp.com/solution.aspx?solutionid=61168194-26aa-4ce6-910a-aeb36fc89d17

• Çok saçma ama az önce denk geldim. IE'nin güncel sürümünün olması gerekiyormuş. 10 a yükselttim açıldı.
  • quote:

Çok saçma ama az önce denk geldim. IE'nin güncel sürümünün olması gerekiyormuş. 10 a yükselttim açıldı.

Sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BulletStorm

quote:

Çok saçma ama az önce denk geldim. IE'nin güncel sürümünün olması gerekiyormuş. 10 a yükselttim açıldı.

Sevindim

Yardım için teşekkürler bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BulletStorm

quote:

Sevindim

Yardım için teşekkürler bu arada.

Her zaman kardeşim

• Bende de bu hata var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.