Şimdi Ara

windows messengere problemi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.arkadaşlar windows messengere(windows live messenger değil) girdim fakat çıkamıyorum.oturumu aç deyince hemen giriyor. bilgisayarı kapatıp açıyom oturumu aç deyince yine giriyor şifre istemeden,ayarı değiştirmek için kontrol paneli gibi bir şeyler aradım.fakat bulamadım..bide biraz zaman bekleyince pc normal olarak ekran koruma moduna geçiyor sonra ben açmak için basacağim yerde bir program çalışıyor diyor ve 21 mail geldiğini yazıyor.halbuki ben açmadım program falan ayrıca bu maillerde nerde çok merak ediyorum..arkadaşlar,messenger uzmanları,messenger mudavimleri bu neyin nesi bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim..?

• arkadaşlar windows massengerı kaldırdım bilgisayardan ;ama o mail olayı devam ediyor,benim kontrolüm dışında bir programmı çalışıyor pc de,yoksa başka biri mi(hack olayı -düşük ihtimal-) kullanıyor onu çözemedim..
  • BİR KAÇ GÜNDÜR MSNDE ONLİNE OLDUĞUM HALDE OFFLİNE GÖZÜKÜYORUM. FARKLI BİLGİSAYARLARDAN DA DENEDİĞİMDE AYNI ŞEY OLUYOR. SORUN BENİM HESABIMLA İLGİLİ HERHALDE. NASIL DÜZELTEBİLİRİM? BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Windows XP Ses Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.