Şimdi Ara

Windows Medya Playerım WMV uzantılı dosyaları Açmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Medya Playerım WMV uzantılı dosyaları Açmıyor? seçeneklerden dosya türlerine baktığımda orda WMV uzantılı dosya türü seçişili olduğu halde ses var görüntü yok

• belki bir program kurarken media playerini 7 versiyonuna çevirmişsindir 10 versiyonunu yükle derim yinede sorun çözülmedi dvd player programı yükle o vmw değildir uzantısı değişmiştir
  • power dvd yükledim oda aynı şekilde açtı
    ama bu filmler arkadaşların bilgisayarında açılıyor
  • sry başkada aklıma gelen bişey yok
  • eğer ses var görüntü yok diyorsan internetten codec pack indir ve zaten bence media player kullanma , bs player gibi bişe kullanabilirsin , ben bs kullanıyorum ve çok memnunun , her formatı açıyor ve üstelik türkçe. tavsiyem bs player gibi bir oynatıcı kullanman ve k-lite codec pack 268 yüklemen.

zaten klite codec 268 içerisinde microsoftun media player'ı var , başka bir sürüm ama çok daha kaliteli.

bu codec pack'i yüklersen sorunun çözülecektir. + bs player'ı tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim hepinize
  • güsel kardeşim media player media playerden dosya türünden seçerek çalıştıralabilir olmadı mı real player diye bi şey var lütfen beyler saçma sapan cevablar veriyonuz bilmiyosanız söleyemeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VLC Media Player adlı programı tavsiye ederim, nerdeyse açamadığı format yok. küçük am müthiş özellikleri olan bir program.

VLC Media Player
  • quote:

Orjinalden alıntı: @DMiNTüRK

güsel kardeşim media player media playerden dosya türünden seçerek çalıştıralabilir olmadı mı real player diye bi şey var lütfen beyler saçma sapan cevablar veriyonuz bilmiyosanız söleyemeyin

saçma sapan cevaplar?
  • coodec hatasıdır muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.