Bildirim
Windows Medya Playerım WMV uzantılı dosyaları Açmıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
belki bir program kurarken media playerini 7 versiyonuna çevirmişsindir 10 versiyonunu yükle derim yinede sorun çözülmedi dvd player programı yükle o vmw değildir uzantısı değişmiştir -
power dvd yükledim oda aynı şekilde açtı
ama bu filmler arkadaşların bilgisayarında açılıyor -
sry başkada aklıma gelen bişey yok -
eğer ses var görüntü yok diyorsan internetten codec pack indir ve zaten bence media player kullanma , bs player gibi bişe kullanabilirsin , ben bs kullanıyorum ve çok memnunun , her formatı açıyor ve üstelik türkçe. tavsiyem bs player gibi bir oynatıcı kullanman ve k-lite codec pack 268 yüklemen.
zaten klite codec 268 içerisinde microsoftun media player'ı var , başka bir sürüm ama çok daha kaliteli.
bu codec pack'i yüklersen sorunun çözülecektir. + bs player'ı tavsiye ederim. -
teşekkür ederim hepinize -
güsel kardeşim media player media playerden dosya türünden seçerek çalıştıralabilir olmadı mı real player diye bi şey var lütfen beyler saçma sapan cevablar veriyonuz bilmiyosanız söleyemeyin -
VLC Media Player adlı programı tavsiye ederim, nerdeyse açamadığı format yok. küçük am müthiş özellikleri olan bir program.
VLC Media Player -
quote:
Orjinalden alıntı: @DMiNTüRK
güsel kardeşim media player media playerden dosya türünden seçerek çalıştıralabilir olmadı mı real player diye bi şey var lütfen beyler saçma sapan cevablar veriyonuz bilmiyosanız söleyemeyin
saçma sapan cevaplar? -
coodec hatasıdır muhtemelen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X