Bildirim
Windows ME Paylasım nasıl veriliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşım Paylaşım Vermek için İzleyeceğin Yol İşletim Sistemlerinde Aynı. Paylaşım vereceğin dosyanın üzerine sağ tıklarsın paylaşım yazan yere tıklar oradan paylaşımını açarsın. Dosyanın üzerine sağ tıklıyorum ama paylaşım butonunu göremiyorum diyorsan. Ethernet'in tanıtılmış olduğundan veya ağ komşularından dosya yazıcı paylaşımının açık olduğundan emin ol.
İzleyeceğin yol ===> Ağ Komşuları Sağ Tuş / Özellikler Açılan Pencereden Aşağıya Doğru baktığın zaman Dosya ve Yazıcı Paylaşımı Yazan Butonu Tıkla. Oradaki iki kutuyu işaretli hale getir. Tamam de. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarın kapanıp açılması konusunda sana bir uyarı gelecektir. Evet de yeniden başlat. Sonra tekrar bak bakalım paylaşım verebiliyormusun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- check signal cable ne demek
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- youtube video açılmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- ekran kartı resetleme
- vram nedir
- video boyutu küçültme
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X