Şimdi Ara

Windows Macintosh dan kopyalandı (mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu iddia yıllardır var ve hala tam olarak cevabı bilinmiyor ama internette gödrdüğüm bir resim bu iddia yı iyice kuuvvetlendirir oldu!

• Olabilir yani mesela sen bi ilaç devinin ortağısın ve ayrılıyorsun bi süre sonra belli birikim bi yatırımın var e heralde başka işe atılır mısın?Yani olabilir ama genelde en iyi bildiğin işlere atılmak daha mantıklı,tam tersi riskli biraz ama bu sefe risk almak iyidir mantığı var.Sonuçta bu elemanlar yazılım meraklısıydılar bişeyler üretmek istiyordu hele Bill gates onun pek ortaklıktan yana olduğunu sanmıyorum öyle olsa Microsoft olmazdı.Bu elemanlar ayrılmasaydı,belki de Machintosh'u kötülerdik Linux'e karşı.

NOT: Orda dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama gömleklerin rengi Microsoft'un pencerelerinin rengini temsil ediyor gibi belki de tesadüf ama sadece yeşil renk eksik belki de buradan esinlenildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 22 Eylül 2005, 11:02:37 >
  • Evet Windows mac ten kopyalandı, daha doğrusu çalındı... Pc lerde sadece ms dos dan başka bir şey yokken, bir gazetede mac kullanıyordum, yıl 1990-1991. O zamanlar mac de bu sistem vardı. En çok hoşuma giden ise çöp sepetiydi. ilginç gelmişti bana ve kullanımı çok kolay olduğu için hayretle ve ilgiyle kullanıyordum mac i. Sonra windows çıktı. Bu yüzden mac ile microsof uzun süre mahkemelik oldular.
    Dikkatinizi çekmek istediğim bir husus, o zamanlar mac ile microsoft tamamen farklı kuruluşlardı. Sonradan microsoft mac i aldı. Ama bu konuda benden çok daha iyi bilgili ve detaylara inebilecek arkadaşlar eminim bu forumda mevcuttur.
    Hüda Rezzak-ı Alem'dir rızıksız kul yaratmaz ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.