Bildirim
windows live messenger sorunu!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Son sürüm derken? Msn açıp yardım bölümünden "MSN Hakkında " ya tıklayarak oradan sürüm yapısına bakar mısınız sürümün kaç olduğunu öğrenmek için.
Son sürümün wlcom diye bir dosyası yok. " wlcomm" var ayrıca onunda sürüm numarası "14.0.8064.206" dır. Msn sisteminizden güzelce kaldırıp " Buradan son sürümün tam sürüm dosyasını indirip kurunuz.
-
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
App.Name: wlcomm.exe
AppVer: 14.0.8098.930
ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.5755
Offset: 001b21a
Hata kodlaması sizin dediğiniz gibiymiş. Ben yanlış yazmışım.
Messenger hakkında kısmında
Sürüm 2009 (Yapı 14.0.8089.726) yazıyor. Verdiğiniz linkten indirdim ve yükledim gene aynı hatayı verdi.
Teşekkürler -
Live messengerı sisteminizden tamamen kaldırınız. Bunun için ZapMessenger, Windows Installer CleanUp Utility veya Your Uninstaller adlı programları kullanabilirsiniz tavsiyem msn i Your Uninstaller ile kaldırmanız. Kaldırma işleminden sonra Windows Live Messenger dosyalarının artıklarını sistemden kaldırınız ( Program Files ın içindeki Windows Live klasorunu siliniz) Daha sonra 3.part yazılımlarla sistemi temizleyiniz " Advanced SystemCare Pro, CCleaner 2.29 " bu programlardan herangi biri işinizi göreceketir fakat benim tavsiyem SystemCare dir. Bu işlemleri yaptıktan sonra Windows Live Messenger Tekrar kurmayı deneyiniz. -
App.Name: wlcomm.exe
AppVer: 14.0.8098.930
ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.5755
Offset: 00036efa
Dediğiniz programlarla windows live ı silip artıklarını temzileyip tekrar yükledim. Yine açılmadı ve hata kodu yukarıdaki gibi oldu.
Şimdi ne yapmalıyım? -
Arkadaşın belirttiği sorunun aynısını ben de yaşıyorum aylardır.
Elimde bir Vista Home Pre bir de Xp Home pre mevcut.
Vista ile aynı yazılımla sorunsuz olarak bağlanabilirken messenger'a, Xp ile bağlanamıyorum.
Ve ayrıca bu yeni bir durum da değil, 4-5 aydır süregelen bir durum?
Fikri olan?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X