Şimdi Ara

Windows Live Messenger Son Sürümden Görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Live Messenger 8.0.06989.00_Branches sürümü için az önce güncelleştirme yapıp yüklemem gerektiği uyarısı geldi. Bende yükledim ve hepinizin görebilmesi için birkaç ekran görüntüsünü aldım ve yeni eklenen bazı tuşları çok kısa bir şekilde belirttim. Saatin 4'e yaklaşıyor olması ve yarın dershanemin olması nedeniyle şimdilik sadece bu kadar . Zaman bulursam yeni özellikleri detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Çok kısa bir şekilde değinmek gerekirse; sanırım eski sürümde yoktu, pencereler ve bazı nesneler için gölge efekti eklenebiliyor ayarlardan. En önemli değişikliklerden biri de kişilerin arka arkaya hızlıca attığı mesajların tek bir mesaj gibi gösterilmesi. Yani kısa aralıklarla arka arkaya aynı kişiden iki ileti gelirse, yeni gelen ileti için kişinin ismi tekrar yazılmıyor; bir önceki mesajın altına eklenebiliyor. Bu özellik ayarlardan açıp kapatılabiliyor tabi ki. Örnek vermek gerekirse eskiden şu şekilde oluyordu:

Emre (12:00:00):
    Selam
    Emre (12:00:01):
    Nasılsın?

Bu özellik açılırsa üstteki tip iletiler bu şekilde görüntülenebiliyor:

Emre (12:00:00):
    Selam
    Nasılsın?

Yani kısa süre ile gelen ileti, bir öncekinin alt satırına ekleniyor ve bu sayede gönderenin ismi sürekli yazılarak yer kaplamıyor.

Telefon görüşmesi için ayrı bir yere kayıt yaptırıp para ödemeniz gerekiyor, henüz inceleyemedim.

Yükleyenler bu mesaja yeni buldukları özellikleri yazabilir. Ben de vakit bulursam bunları daha detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Şimdilik bu kadar .

Bu arada ben mesaj üzerinden resimlerin tam boyutuna erişemedim. Sizde de böyle mi oluyor? Daha önce resim eklememiştim, bir yanlışlık var ise düzeltmeye çalışacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosataurus -- 6 Mayıs 2006; 12:47:27 >

• Resimlerin büyük boylarını görebiliyor musunuz? Bende mi bir sorun var yoksa resimleri eklerken bir hata mı yaptım?
  • Ewet görünmüor!
  • Ayrıca şimdi aklıma geldi, görev çubuğunda ismi artık MSN Messenger 8.0 BETA yerine Windows Live Messenger 8.0 BETA şeklinde gözüküyor. Bu da programın beta sürümünün yavaş yavaş son haline yaklaştığının belirtisi sanırım .

Bu arada resimleri silip tekrar yükledim, şu an bende sorunsuz olarak gözüküyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosataurus -- 6 Mayıs 2006; 12:35:00 >
  • Uzun nick li biri oturum açtığında nick ini kısaltıp altında oturum açtı yazmıyor, bunun yerine aşağıdan çıkan bildiri penceresinin tamamında sığabildiği kadar nick yazıyor. Yani uzun nick li birisi oturum açtığında sadece nick i gözüküyor ve sığmıyorsa sonunda ... çıkıyor.
  • Bu telefon, Space gibi tuşlar sanırım Türkçe Windows Live Messenger'da gözükmüyor bu arada, bunun için İngilizce sürümünü yüklemeniz gerekebilir veya Hotmail / Live Mail'dan dil ayarlarınız gibi şeyleri İngilizce yapmanız gerekebilir. (Mail kotanızın 250MB olması gerekiyor da olabilir, benimki Live Mail olduğu için 2GB, bu konuda bir fikrim yok)
  • Link de verelim insanlara:http://g.msn.com/1csbeta/Mess80_EN
  • bu live messenger'ı kullanmak için yeni bir hesap mı açmak gerekiyor?
    öyle bişeler diyor.ama sonra yeni bi hesap açtıktan sonra beta sürümle giriş yapamıyacağımızla ilgili bi şeyler yazıyor.acabu bunun nedeni nedir.nasıl çözümlenir?
  • ben de güncelledim.daha güzel oldu
  • Yeni bir hesap açmak gerekmiyor. Aslında ben kayıt yaptırmadım, Microsoft'dan e-mail ime Live Messenger'ı test etmem için davetiye gönderildi. Zaten Live Messenger'dan da bu şekilde haberdar oldum. Bu davetiye ile otomatik olarak o an kullandığım e-mail adresi Live Messenger ile kullanılabilecek şekilde aktive edildi. Davetiye gelmeyen e-mail adresleri için de, bu aktivasyonu sizin elle yapmanız gerekiyor. Forumları biraz ararsan kolayca bulabilirsin. O sayfaya e-mail ini girdikten sonra kaydete basıp o e-mail i kullanarak Live Messenger'da oturum açabiliyorsun. Aksi takdirde gerek görmediğim bazı programları yükleyerek kaçak oturum açma gibi birşey yapıyorsun ki buna da dediğim gibi gerek yok, kayıt yaptırmak varken.
  • Dostum yukarda yazdığın bir özellik varya ark arkaya yazdıklarında fazlalık olmasın diye isim çıkmıyo bunun ayarları nerden yapılıyo?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.