Şimdi Ara

windows live messenger açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu aradım ama bulamadımm warsa kusura bakmayınn

sorunum: bilgisayara format attımm ondan sonra messengeri kurdumm plus ını kurunca messenger açılıp kapanıyor sürekli sorunun çözümünüü bilen warsa çok makbule geçer
    tşkkr

• bağlantı sorunu bende de oluodu bosuna format atmsıın msn de sorun vardı galiba yada bağlanttı sorunu her neyse ama ben kaldırdım bastan< yukledim tüm dosyalarını sildim sende öle yap benim düzeldi valla hadi kolay gele yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
  • ilgin içinn teşekkürler sorunuu çözebildimm sadece denetim masasında program ekle/kaldırdan windows live messengerii onar diosunn düzelio..
  • arkadaşım program ekle kaldır bölümünde onar diye bir buton yok nasıl olacak yardım edin lütfen.msn i açıyorum açılıyor ama hemen kapanıyor
  • yeni format attım bu sorun oluştu tekrar silip yüklediğimde düzelmedi şimdi onarmayı deniyorum.. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: doganay79

arkadaşım program ekle kaldır bölümünde onar diye bir buton yok nasıl olacak yardım edin lütfen.msn i açıyorum açılıyor ama hemen kapanıyor

ekle kaldırda windows live ı kaldır deyince iki seçenek geliyor onar ve kaldır diye..

ancak ikisi de işe yaramıyor az önce onarmayı da denedim..

:(

başka çözüm var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.