Şimdi Ara

WINDOWS KORUMA HATASI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • " Windows koruma hatası. Bilgisayarı yeniden başlatın. Sistem durdu. "
    Arkadaşın bilgisayarı açılmıyordu. Üstteki yazılar geliyordu ekrana. Amatörce şu işi yaptım.Güvenli kipte başlatıp "sistem geri yükleme" yi kullandım ve 2 gün geri yükledim açıldı. Fakat birkaç gün sonra bu hatayı tekrar vermeye başlamış. Şimdi ne yapmalıyız. (Sistem WINME) Yardımlarınızı bekliyoruz.

• tekrar winme kurmayi denediniz mi? yoksa zaten yeni mi kurulmustu?
  • Yakaşık 2 ay önce aynı sorunu yaşamış Ve winme yi yeniden kurmuşlar. Son kurulum 28 Eylül
  • arkadaşım zaten win Me başlı başına bir sorun o yüzden microsoft win me kaldırdı destekte vermiyor sen Win98se kur yada yeterlise Win Xp Me o kadar iyi bir sistem değil
  • Windows bu hatayı RAM lerden verir genelde ram leri cıkar tekrar tak yuvalarını degistir temizle...
  • Kesinlikle ram hatası burda çalışırken hergün başımıza gelebiliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: cahitans

Windows bu hatayı RAM lerden verir genelde ram leri cıkar tekrar tak yuvalarını degistir temizle...
  • evet aynı yorum benden de.. ramlerden kaynaklı olabiliryor. bir şekilde ya yetersiz buluyor ya bir kısmını görmüyor bişiler oluyor işte.. bende ram değişikliği yapınca düselmişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende vardı daha once uzerınde kingston rem vardı makına 98 kurulu dedım rem bozuk yenı fly aldım,aynı hata usenmeden gidip xp kurdum makına bekleyıp acınca gene aynı hata,gene usenmeden gıdıp kucuk hdd ye kurdum gene aynı hata.. ilk acılısta vurdurmak gerek sanırım yokus assagı.aksam kapat sabah ac acılmıor 1 -2 rstart guvenlı kıp 2 lısınden sonra sorun yok calısıor.bugun yenı anakart geldi oyle denıycem...rem diyenlere alternatif:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidikli -- 26 Ekim 2004, 14:12:30 >
  • dene bakalım sidikli bey nolcek..
  • ramlerin ucmus olabilir bir kontrol et bu ram hatasi
  • kesinlikle ram hatası az önce başıma geldi makinaın teki açılmadı kapattım bi baktım bi rami eksik görüyo. çıkarttım taktım yerlerine canavar :)
  • Ramleri yerinden çıkar ve bacaklarını alkollü madde ile temizle. Tiner ile olabilir temizlik işi. Sonra tekrardan geri yerine tak, hiç bişe kalmaz....
  • Blaster Worm benzeri bir solucan olabilir, başıma gelmişti... Bence virüste yoğunlaş, Bu konuda öyle pat die kesin ram dendir demek müneccimlikten başka bişey değil... virüs konusunda yoğunlaş, dahada olmadı ramtester programları kullan, boşu boşuna masraf etme...
  • önce evet şu me yi değiştir hemen yarın, birşeyi düzeltsen başka şeyde verecektir sorun kesin, o hiç kimsede kalmadı ve kimse uzun boylu onu kullnamadı zaten. 98se kur ondan bin kat iyi sorunsuz ....
  • iki kaynak biliyorum ikisinin de temelinde ram yatıyor ilk i ram deki hata diğeri de biostaki cas değerleri ile ilgili bios arlarını bir default et ve dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblood -- 27 Ekim 2004, 1:24:01 >
  • anakartı degıstırdım sorun cozuldu..ben remı degistirdigimi soylemıstım sorun devam ettı.usenmeden 2 kez hdd degistrip kurdum kapatıp bekledıkten sonra gene aynı hatayı verdi onceden 98 vardi,xp kurdum 2ayrı hdd ye beklemeden sonra gene aynı hata.bikac restart tam sonra makına acılıyor ustelık herhangı bır takılma vs soz konusu dııldı.onbord hesey zaten.onbordları kapattıp pcı lan+ses+vga denedim gene aynı.uzerinde twinmoss vardı rem.sildim yaladım resmen.baska rem taktım ,fly ..
    Serefsiz makına''' 2 haftadır ugrastırıyodu benı.insanlar calısırken ellerınden pclerını de alamıosun zaten muhasebenin pc si..
    allahtan burası sırkette yenısını ısteme hakkım var.sımdı bu anakartı garantiye gondercem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.