Şimdi Ara

Windows kişisel bilgisayarınızı korudu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba satellite C855-1R0 laptop sahip oldum fakat oyun yüklemelerde hep böyle hata veriyor çözümü var mı?
     Windows kişisel bilgisayarınızı korudu!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Kişisel Bilgisayarınızı Korudu

Windows işletim sistemi, kişisel bilgisayarınızı siber tehditlerden korumak için çeşitli özelliklerle donatılmıştır.

Windows Defender, kötü amaçlı yazılımlara, virüslere ve diğer tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. Otomatik güncellemeler sayesinde, bilgisayarınız her zaman en son güvenlik düzeltme eklerini alır.

Windows Güvenlik Duvarı, bilgisayarınız ile İnternet arasındaki yetkisiz erişimi engeller. Güvenlik duvarı, güvenilir olmayan bağlantıları engelleyerek ve şüpheli etkinlikleri izleyerek bilgisayarınızı korur.

Windows Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC), yetkisiz değişikliklerin yapılmasını önler. UAC, yönetici ayrıcalıkları gerektiren eylemleri gerçekleştirmek istediğinizde bir uyarı mesajı görüntüler ve onayınızı ister. Bu özellik, kötü amaçlı yazılımların yetkisiz erişim kazanmasını engellemeye yardımcı olur.

Windows Güncelleştirmeleri, işletim sisteminiz ve yazılımlarınız için güvenlik güncellemeleri sağlar. Düzenli güncellemeler, bilgisayarınızı en son güvenlik açıklarından korur.

Windows kişisel bilgisayarınızı korumak için aşağıdaki adımları da izlemelisiniz:

• Güçlü bir parola kullanın.
    • Antivirüs yazılımı yükleyin ve güncel tutun.
    • Bilinmeyen e-posta eklerini veya bağlantılarına tıklamayın.
    • Güvenli olmayan web sitelerini ziyaret etmekten kaçının.
    • Dosyalarınızı düzenli olarak yedekleyin.

Bu önlemleri alarak Windows kişisel bilgisayarınızı siber tehditlerden koruyabilir ve verilerinizi ve gizliliğinizi güvende tutabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Denetim masasından, kullanıcı hesabı ve denetim ayarları böiümünden güvenlik (uac) ayarlaması yapabilirsin. Yani bu ayarı kapatabilir veya hangi uygulamalarda devreye gireceğini ayarlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Denetim masasından, kullanıcı hesabı ve denetim ayarları böiümünden güvenlik (uac) ayarlaması yapabilirsin. Yani bu ayarı kapatabilir veya hangi uygulamalarda devreye gireceğini ayarlayabilirsin.

sorunu çözdüm onla alakası yok netten indirdigim için özelliklerden engellemeyi kaldırdım sorun çözüldü.
  • https://www.youtube.com/watch?v=bsxUe izle Kisa ve oz hemen halledeceksın takma kafana
  • sorunun cozumu budr arkadaslar ugrasmayınhttps://www.youtube.com/watch?v=bsxUe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.