Şimdi Ara

windows kendi kendine şifre koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayarıma xp format attım, herneyse bilgisayarı formatlayıp, herşey bitti ekranı gelmesi için bilgisayar kendine restart attıgında bilgisayarın basından ayrıldım ve ekranına bir daha bakmadım. Yaklasık 1 bucuk saat kağıt oyunu oynadık ve 1 bucuk saat sonra bilgisayarın başına gittiğimde bilgisayarın ekranında kullanıcı adı:xyz olarak şifre istiyordu. Böyle birşeyi duyan bilen var mı?

• şifreyi de xyz dene. olmazsa bilgisayarı güvenli modda aç administor olarak giriş yap. o hesabı sil tekrar bir hesap yarat
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

şifreyi de xyz dene. olmazsa bilgisayarı güvenli modda aç administor olarak giriş yap. o hesabı sil tekrar bir hesap yarat

tekrar formatladım 2 defada sormadı şifre. yani şu anda problemim yok ama ilginç geldi paylaşmak istedi. Acaba telefonların, ilk telefon kilidi gibi 123456 gibi basit bir şifresi var mıydı? yada nasıl olduda şifre koydu anlamadım hayatım duymadım, görmedim yani.
  • ben de ilk kez duydum da belki uzun süre bekleyince otomatik olmuştur. veya o arada birileri gelip yaptı kim bilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

ben de ilk kez duydum da belki uzun süre bekleyince otomatik olmuştur. veya o arada birileri gelip yaptı kim bilir :)

biri yapmış olamaz odadan hiç ayrılmadım aynı odadaydım. işte yorumsuz kalınca sorayım dedim. ama mantıklı gelmedi kendi kendine şifre koyması. Kullanıcı adıda XYZ :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Kendi Kendine Kapanıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.