Bildirim
[b]windows güncelleştiremiyor[/b]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başlatta windows update sitesine bağlanabiliyomusun? -
evet bağlşanabiliyom ama ordanda yüklemiyo http://support.microsoft.com/kb/893803#XSLTH3140121122120121120120 bu linke baktım sorun yazıyo ama yine haledemedim -
Kullandığınız windows türkçe mi? -
evet türkçe sp2 windows xp -
İşinize yararmı bilmiyorum ama aynı sorun benim başıma da gelimişti şu şekilde hallettim
1)başlat/çaliştir/regedit
2)bilgisayarım/HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/controlset001/control/Nls/language puntosuna gelip
burada en altta "default" ve "InstallLanguage" komutlarına çift tıklayıp değerlerini
default=041f
install language=041F
yapacaksınız.İnşallah olur -
Bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarı restart yapmalısınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: alaybaz83
İşinize yararmı bilmiyorum ama aynı sorun benim başıma da gelimişti şu şekilde hallettim
1)başlat/çaliştir/regedit
2)bilgisayarım/HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/controlset001/control/Nls/language puntosuna gelip
burada en altta "default" ve "InstallLanguage" komutlarına çift tıklayıp değerlerini
default=041f
install language=041F
yapacaksınız.İnşallah olur
zaten dediğn şekilde o -
eee kimse anlamıyo mu koca formada bu konuda -
peki firefox mu kullanıyorsun internet exp mı??? -
ikiside varda internet exploreri kullanıyorum neden sordun var mı ki ilgisi -
az önce firefoxla microsoft un sitesi sorunlu açıldı da ordan ilgisi olabilir diye düşündüm -
yukarıda bi link verdim bi gir bak istersen windows installer3.1 hakkında bilgi vermiş yüklenmeyende o zatan -
baktım ama bişi bulamadım sen bana onun download sayfasını bi verirmisin -
quote:
Orjinalden alıntı: ae_
baktım ama bişi bulamadım sen bana onun download sayfasını bi verirmisin
http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=tr -
tam düşündüğüm gibi firefoxtan indirtmio updateleri internet explorerla
http://windowsupdate.microsoft.com/
a gir muhtemelen bütün updateleri indirecek windows update in yeni sürümüyle birlikte -
yok arkadaş yok omuyo zaten ben mozilla yı kulanmıyorum ki hşç başarıyla yüklenemedi diyo. -
istanbulda genel bi sorun varmış sen istanbulda mısın -
yok baba malatyadayımbu dün okudum bsystem32 kalsöründe .dll uzantılı bi dosyadan kaynaklanıyo olabilir m ile başlıyodu adını unuttum onu arıyom şimdi bulursam bi copy paste yapamda bakam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- udemy video indirme
- laptop çalışıyor ama ekran gelmiyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- ekran parlaklığı değişmiyor
- telefon şarj olmuyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- zyxel modem kurulumu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X