Şimdi Ara

.::Windows Firewall Problemi.::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    bilgisayarımı açtığım zaman sağ altta windows'un guvenlik duvarinin kapali olduğuna dair baloncuk çıkıyor. buraya kadar her şey tamamken sorunu çözmek için denetim masasindan windows firewall klasorune girmek istediğimde "due to an unidentified problem, windows cannot display firewall settings." uyarisini aliyorum ve işlem yapamıyorum. bunun sebebi nedir, nasıl hallederiz?



  • Arkadaşım Windowsun hangi sürümünü kullandığını tam olarak yazarsan gereken yardımı daha kolay alabilirsin die düşünüyorum...
  • valla bilinmeyen bir problem yüzünden firewall ayarlar penceresini göstermiyor senin windowsun bu problemi gidermenin en klay yolu sistem geri yükleme yapmandır.
  • Hocam burada çözümü var,ama kesin çözülür diyemeyeceğim.Ama ben genede anlatayım.

    Yukarıda verdiğim siteden sharedaccess.reg adlı dosyayı sağ tık>farklı kaydet diyerek masaüstüne kaydet.Daha sonra dosyaya çift tıkla,böylece yeni registry kaydı girilmiş olacak.Daha sonra makineni yeniden başlat ve start'tan çalıştıra basarak ''NETSH FIREWALL RESET'' komutunu gir.Bundan sonra sorunun çözülmesi lazım.Eğer yine de olmuyorsa,verdiğim linkte alt tarafta başka bir çözüm var,ama onla uğraşacağına makinene güzel bir format atarsan daha iyi olur bence.

    Bu arada yukarıdaki işlemi gerçekleştirebilmek için makinende SP2 yüklü olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 23 Nisan 2006; 19:15:08 >




  • sağolun beyler, sharedaccess.reg'i yukledikten ve ardindan "NETSH FIREWALL RESET" komutunu girdikten sonra sorun çözüldü. teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: inspiron6000

    sağolun beyler, sharedaccess.reg'i yukledikten ve ardindan "NETSH FIREWALL RESET" komutunu girdikten sonra sorun çözüldü. teşekkür ederim.

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.