windows embedded standard 7 ve 2011 sürümleri mevcut, daha öncesinden xp kullanan modeli de var, bunlar dışında bir de fundamentals for legacy pc's modeli var, bunlar tam olarak nedir bir netbookta ne kadar avantajı olur, windows 7 tabanlı olan serileri nasıldır kullanan ya da detaylı bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa. windows embedded standard 7 ve 2011 sürümleri mevcut, daha öncesinden xp kullanan modeli de var, bunlar dışında bir de fundamentals for legacy pc's modeli var, bunlar tam olarak nedir bir netbookta ne kadar avantajı olur, windows 7 tabanlı olan serileri nasıldır kullanan ya da detaylı bilgisi olan var mı?
embedded os lerin avantaji daha hizli olmalari ama fonksiyonelligi kisitlanir pc nin, boot suresi normalde 1-1,5dk ise bununla birlikte saniyelere dusebilir ama dedigim gibi herseyinden faydalanamazsin pc nin degmez bence
xp sürümlerinde öyle de windows 7 sürümünde google görsellerde gördüğüm kadarıyla çok da kısıtlı bir sürüm değil, netbookta işlemci kullanımı eğer düşüyorsaki bu da pil süresini oldukça yükseltir bence işe yarayabilir