Şimdi Ara

windows belirtilen aygita ve ya yola erisemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 gun once pc mde sıkntı yokdu fakat ertesı gun pc otudugumda oyun yüklemeye calısdım setub dosyasına cıft clıck yaptığımda dosya açılmyor bende donmus ıslemı sonlandırmak ıcın

görev yonetıcısnı açmaya calısdım görev yonetıcısını acıyorum fakat ekrana gelmiyor sıstemı gerı yuklemeyı denedım tıklıyorum fakat o da donuyor ve bır sure sonra yaklaşık 2 dk dan sonra

Windows belirtilen aygita yola erişemedi yönetici izniniz olmaya bilir diye uyarı alıyorum netde sorunu arasdırdım wirus le ilgili ve wirus programıyla ilgili olduğunu gordum

bir kac cozum makalesi okdum başlat<calistir< regedit den sistem me dahil olarak Windows defenderi kapatarak cozumu bulnuyordu fakat bende calıstrdan aynı ıslemı yapmaya calısyorum

fakat o da donuyor 2 dk sonra aynı wındows belirtilen aygıta yola erişemedi hatasi alıyorum yanı elımı kolumu baglamıs hıc bır sey yapamıyorum uygulama yukleyemıyorum oyun

yukleyemıyorum tek care format gibi gozukyor elımde win 10 yazılımda yok mıcrosoftdan ındrmeye calısdım ona da ızın vermedı ALLAH askına bunu nasıl cozerım yardımcı olacak olan varsa

windows belirtilen aygita ve ya yola erisemedisımdıden tessekurler

• merhaba

kullanıcı hesabınızın yönetici olduğundan emin olun bunun için

bilglisayarı güvenli modda başlatın ve bunun için :https://www.youtube.com/watch?v=BM_0ppfSgC8

kullanıcı hesabı yönetici yapma yöntemleri :https://www.youtube.com/watch?v=nVLEIdHQmbs&feature=youtu.be

kolay gelsin

• tamsa T kullanıcısına yanıt
    tessekur ederım fakat hıc bır sey calısdrılamaz kurululamaz tamamen kılıtlenmıs durumda tek care fformat dı onu yaptım sıl basdan

umarım kımsenın basına gelmez tessekur ederım
  • frost.danger F kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeşim

umarım bir daha tekrarlanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.