Şimdi Ara

Windows Başlamıyor Acil Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunun hata mesajı şu : Windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılmadı. WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM

Ben bu hataya nasıl ulaştığımı anlatıyım, bilgisayarım bi anda donup çalan bi şarkı varsa onun son sesını tırrrrrrrrrrrrrrrr gibi tekrarlıyor , ve klavye mouse komple kitleniyordu sonra tabi res atıyorum.

Bilgisayar başlamıyor bazen ekran hiç gelmiyor bazen geliyor bazende casper dıt dıt diyor sonra tekrar başa casper dıt dıt sonra tekrar..(Şans eseri açılabılıyor windows.) ben bi şekilde format attım komple 3-4 gün sorun olmadı sonra tekrar başladı arkadaşlar sorunum.

Suanda bilgisayarım acılmıyor. Donanımdan şüpheleniyorum PCDE ise değişmeyen sadece Anakart, Harddisk İşlemci var diğer tüm parçalar yeni değişti
    Teşekkürler Okudugunuz icin yardımlarınızı bekliyorum

Sistem : Intel Core dual 2.0 ghz işlemci 677 mhz felan 3 gb ram nvdia geforce gtx550 ti 1 gb 192 bit ekran kartı windows xp
    (HDD 140 GB Felan 7 Yıllık eski bir hdd Ve bir çok kez format atıldı) Kesin Çözüm Format yada bunu formatla çözüceğimi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 2 Ekim 2013; 11:14:13 >

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 2 Ekim 2013; 12:02:21 >
  • Koca forumda yokmu bir cevabını bilen ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.