Şimdi Ara

Windows Ağ Bağdaştırıcısı HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün Windows 7 ultimate 64 bit yükledikten sonra wireless hiç bir şeyi görmez oldu.
    Windows ağ bağdaştırıcınız bir sürücü bulamadı hatası veriyor.
    Galiba Driver yüklemem lazım ama çok fazla driver var hangisini yükleyeceğimi bilmiyorum.
    Özellikler:
    toshiba satellite l655-1he
    4GB Ram
    İntel Core i5
    2.67 Ghz
    windows 7 ultimate x64

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan02 -- 22 Temmuz 2013; 20:05:40 >

• ethernet ile bağlanıyorsanız windows update ile driverleri otomatik olarak güncelleyin
  • birkan02 kullanıcısına yanıt
    Sitesinden model olarak bakıp wireless driverları içinden sürüm olarak en son'u bul ve beta olmamasına dikkat et yeterli.
    bulamazsan yaz link atarım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkan02

merhaba arkadaşlar bugün Windows 7 ultimate 64 bit yükledikten sonra wireless hiç bir şeyi görmez oldu.
    Windows ağ bağdaştırıcınız bir sürücü bulamadı hatası veriyor.
    Galiba Driver yüklemem lazım ama çok fazla driver var hangisini yükleyeceğimi bilmiyorum.
    Özellikler:
    toshiba satellite l655-1he
    4GB Ram
    İntel Core i5
    2.67 Ghz
    windows 7 ultimate x64

Şimdiden teşekkür ederim

bu saattecevap yazıyorum bilmiyorum düzeldimi sorunun ama bak bun hatayı format atan bir çok kişi yapıyor

öncelikle xpden win7 ye geçtiysen driverleri yüklerken büyük ihtimalle vista uyumlu driverleri yüklüyorsundur bunu çözmek için öncelikle xp uyumlu driverleri bulmalısın pcyi satın alığında cd sini verirler

EĞER

xp değilde win7 başka sürüm den ultimateye geçtiysen sanırım bilgisayarın toshiba toshibanın sitesine girip oradan modele uygun driverleri kurarsın bazı firmalar pcnin seri numarasını falan girin der haberin olsun

• Arkadaşlar sorun çözülmüştür yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.